Chevrolet Captiva facelift, la Geneva
01.03.2013
        
Distribuie acest articol!   

Fiind recunoscuta pe scara larga ca fiind creatorul segmentului SUV prin lansarea in 1935 a modelului Suburban, marca Chevrolet are peste 75 de ani de experienta in proiectarea autovehiculelor sport-utilitare. In cadrul editiei din 2013 a Salonului Auto de la Geneva, marca va prezenta pentru prima data in Europa editia reproiectata a SUV-ului compact Captiva.

Chevrolet Captiva facelift aduce modificari ale partilor din spate si din fata, inclusiv lampi spate noi cu LED-uri, tevi de esapament unghiulare cromate si o bara de protectie restilizata. Bara de protectie fata este acum mai joasa, incluzand o grila noua, tip plasa metalica, precum si proiectoare de ceata restilizate. Noile jante din aliaj de 18 inch confera un aspect impunator modelului Captiva.

Echiparile superioare ale modelului Captiva vor oferi functia de pornire si acces fara cheie. La interior, autovehiculul va dispune de tapiterie pentru scaune din materiale textile noi (specificatii pentru versiunile de echipare superioare: scaune din piele) si ornamente restilizate pe panoul de instrumente. Sistemul de climatizare cu doua zone, pachetul de iluminare ambientala si scaunele spate incalzite asigura un confort sporit pentru anumite versiuni de echipare.

Cu o capacitate maxima de 7 locuri si functii de confort suplimentare, autovehiculul Captiva restilizat este un SUV tipic, dedicat familiilor. Chevrolet va lansa si modelul Trax, in a doua parte a anului. Micul SUV va fi disponibil cu tractiune pe puntea fata si tractiune integrala.

„Chevrolet Captiva si Trax sunt doua SUV-uri foarte diferite, destinate pietei europene, ambele avand designul Chevrolet legendar”, a declarat Susan Docherty, presedinte si director general Chevrolet si Cadillac Europe. „Modelul Trax imbina agilitatea unui autovehicul de mici dimensiuni cu versatilitatea unui SUV, ceea ce il face perfect pentru exploratorul urban contemporan. Modelul Captiva, mai puternic si de dimensiuni mai mari, are un aspect mai exclusivist. Captiva reprezinta partenerul ideal al persoanelor aventuriere, oferind in acelasi timp mai mult spatiu, performante mai ridicate si un confort sporit”, a adaugat Docherty.

Distribuie acest articol!