Doua noi editii speciale Skoda
10.03.2013
        
Distribuie acest articol!   

Ofensiva modelelor Skoda din acest an este acompaniata de editii speciale ale anumitor modele. Skoda va prezenta in premiera la Geneva Fabia Combi Monte Carlo si Roomster Noire.

La fel ca si Fabia Monte Carlo, Skoda Fabia Combi Monte Carlo este un omagiu adus celor 112 ani in care marca a inregistrat succese in motorsport. Aceasta editie speciala are la baza versiunea de dotari Ambiente si dispune de suspensii sport. Protectiile din plastic negru lucios, care acopera partea de jos a automobilului, montantii centrali de culoare neagra si jantele din aliaj Comet de 16 inch accentueaza caracterul sportiv al masinii. Farurile fumurii, grila frontala, oglinzile retrovizoare si barele pentru plafon continua tema cromatica neagra a masinii. Linia plafonului se termina in forma unui eleron de dimensiuni mari, integrat in partea din spate. Geamurile sunt atermice (pachetul SunSet).

Fabia Combi Monte Carlo este disponibila in opt culori exterioare: Rosu Corrida, Argintiu Brilliant, Alb Candy, Negru Magic, Bej Cappuccino, Galben Sprint, Gri Steel si Albastru Race. Toate motoarele disponibile in prezent pentru modelul Fabia sunt disponibile si pentru modelul editie speciala. Interiorul dispune de scaune sport in culorile negru si rosu. Materialul care acopera plafonul si podeaua este, de asemenea, negru. Fabia Monte Carlo Combi beneficiaza, de asemenea, de un pachet sumar din piele: volanul cu trei spite, levierul franei de mana si terminatia manetei de viteze sunt imbracate in piele perforata, cusuta cu ata rosie. Pragurile si pedalele au ornamente din otel inoxidabil.

Editia speciala Skoda Roomster Noire va fi de asemenea prezentata in premiera la Geneva. Versiunea de dotari care sta la baza acesteia este Ambition, iar motoarele sunt similare cu cele din actuala oferta pentru Roomster. Dispune de geamuri atermice si de pachetul SunSet, jante din aliaj Comet, negre, cu dimensiunea de 16 inch, faruri si proiectoare de ceata fumurii. Grila frontala si oglinzile retrovizoare sunt si ele vopsite in negru. Pe bara din fata a fost montat un spoiler negru, iar bara din spate dispune de un difuzor negru. Montantii centrali sunt imbracati in negru.

Este disponibila in cinci culori: Rosu Corrida, Argintiu Brilliant, Alb Candy, Negru Magic si Bej Cappuccino. Optional, poate fi ales un plafon negru. Similar cu Skoda Fabia Combi Monte Carlo, interiorul Skoda Roomster Noire include scaune sport cu tapiterie in culorile negru si rosu si pachetul sumar de piele (volanul cu 3 spite, maneta franei de mana si terminatia manetei de viteze sunt acoperite cu piele cusuta cu ata rosie). Panourile ornamentale de pe pragurile usilor din fata si pedalele sunt de asemenea din otel inoxidabil.

Distribuie acest articol!