Mercedes A45 AMG: performante extreme
06.03.2013
        
Distribuie acest articol!   

Mercedes-Benz dezvaluie modelul A45 AMG in premiera mondiala in fata publicului de la Salonul Auto de la Geneva, iar noua familie a Clasei E este prezentata in premiera europeana. Noul Mercedes-Benz CLA, cea mai aerodinamica masina de serie din lume, si editia speciala Grand Edition a lui Viano AVANTGARDE sunt prezentate in premiera in fata publicului.

Prin intermediul noului A45 AMG, Mercedes-Benz intra intr-o noua era. Pentru prima oara in istoria de peste 45 de ani a companiei, brandul AMG al lui Mercedes-Benz ofera acum un autoturism de clasa compacta, fascinant si ultra-performant.

Cu o putere maxima de 360 CP si un cuplu motor maxim de  450 Nm, motorul AMG in 4 cilindri, turbo, cu cilindreea de 2,0 litri, este cel mai puternic propulsor in 4 cilindri din lume. Cu un raport absolut senzational de 181 CP per litru, motorul lui A45 AMG depaseste la acest capitol chiar si unele din cele mai puternice masini super sport din lume. In acelasi timp, insa, motorul este extrem de eficient si indeplineste deja normele de poluare Euro 6. A45 AMG este lider in segmentul sau si din punctul de vedere al consumului de carburant: in regim de rulare combinat, valoarea medie a consumului este de doar 6,9 litri de benzina pentru 100 km parcursi (mod de testare NEDC). Sistemul de tractiune integrala AMG 4MATIC, setat pentru a oferi performante extreme, este standard pentru A45 AMG si devine un etalon al segmentului acestuia.

Cu ocazia premierei mondiale a lui A45 AMG, Mercedes-AMG va anunta si inceputul colaborarii cu Monster Cable Products, producator american lider in segmentul castilor audio ultra-performante. Cu aceasta ocazie va fi lansata o editie speciala de casti audio cu numele "Monster DNA Headphones Inspired by AMG".

Distribuie acest articol!