Un nou sef la Mercedes-Benz Romania
03.04.2013
        
Distribuie acest articol!   

Incepand cu data de 1 iunie 2013, conducerea Mercedes-Benz Romania va fi preluata de catre Boris Billich, in calitate de CEO. Predecesorul sau, Michael Grewe, actualul CEO si presedinte Mercedes-Benz Romania, isi va continua cariera profesionala alaturi de concernul Daimler AG, preluand functia de CEO Mercedes-Benz Thailanda.

Cunostintele lui Boris Billich (foto) despre Romania, ca tara si ca piata, au fost cladite intr-o lunga perioada de timp. Primul sau contact cu Romania a avut loc in 1994, cand a fost numit market manager pe segmentul de autoturisme si autovehicule comerciale usoare in Europa Centrala si de Est. In perioada precedenta anului 2004, Billich a coordonat activitatile de formare si consolidare a businessului de autovehicule comerciale usoare Mercedes-Benz in Romania.

Noul CEO Mercedes-Benz Romania dispune de o vasta experienta in cadrul departamentului de vanzari, acumulata atat la sediul central din Germania, cat si in cadrul sucursalelor din Emiratele Arabe Unite, Republica Ceha si Rusia, unde in prezent ocupa pozitia de CEO Mercedes-Benz Truck Vostok.

Boris Billich va prelua atributiile de CEO si presedinte Mercedes-Benz Romania de la Michael Grewe. Dupa aproape sapte ani de performanta obtinuta in cadrul sucursalei Daimler AG din Romania, Michael Grewe isi incheie mandatul de succes in tara noastra, urmand sa fie investit in functia de CEO Mercedes-Benz Thailanda.

Distribuie acest articol!