Viitorul VW CC va avea o varianta shooting brake
30.04.2013
        
Distribuie acest articol!   
Volkswagen se inspira din modelele care au succes pe piata, pentru a-si configura urmatoarele hituri. Este cazul viitoarei generatii CC, care va avea si o versiune de caroserie shooting brake. Asadar, constructorul german preia din mers ideea break-ului sportiv, lansata de Mercedes, cu CLS, si care a prins foarte bine pe piata.
 
Astfel, Volkswagen raspunde celor care cereau o versiune break pentru CC, insa noutatea vine doar cu urmatoarea generatie a acestui model, incepand din 2015. Volkswagen (Passat) CC shooting brake va fi mai mare decat actualul CC, lungimea urmand sa treaca de 4,9 m. In atari conditi, portbagajul ar putea atinge un volum de 570 litri! Noua versiune constructiva ar urma sa acopere segmentul liber din gama VW, dintre Passat si varful de gama Phaeton.
 
Dimensiunile mai mari vor duce si la imbunatatirea confortului la bord, in mod special pentru locurile din spate. Publicatia Autocar noteaza ca noul CC va avea si o versiune hibrid reincarcabil, o combinatie intre propulsia clasica si cea electrica. Clientii vor avea de ales, de asemenea, intre transmisia pe puntea fata si cea integrala 4Motion, aceasta din urma fiind optionala, folosind sistemul Haldex 5.
 
Foto: Autocar

Distribuie acest articol!