Editie M Sport pentru BMW Seria 6
29.05.2013
        
Distribuie acest articol!   

BMW Seria 6 s-a remarcat inca de la inceput pentru eleganta, exclusivitate, dar si performante dinamice remarcabile, dispunand de cele mai rapide modele din gama BMW. In premiera, Noua editie M Sport ofera o oportunitate exclusiva pentru evidentierea calitatilor modelelor BMW Seria 6 Coupe, BMW Seria 6 Cabriolet si BMW Seria 6 Gran Coupe printr-un pachet de echipamente bogat, precum si optiuni de design speciale. Editia M Sport poate fi combinata cu versiunile 640d xDrive, 640i xDrive si 650i xDrive ale gamei BMW Seria 6 si va fi disponibila din luna iulie 2013.

Modelele editiei BMW Seria 6 M Sport dispun de pachetul M Sport, care cuprinde pachetul aerodinamic M, jante M de 19 toli (din aliaj usor) cu design double-spoke, proiectoare LED de ceata, BMW Individual High-gloss Shadow Line, etriere de frana vopsite in negru si tevi de esapament cromate in nuanta inchisa. Specificatiile de exterior sunt completate de farurile LED adaptive.

La interior editia M Sport dispune de volan M imbracat in piele, decoratiuni M pentru pragurile usilor si scaune sport tapitate cu Alcantara – piele Nappa, dar si alte dotari optionale care imbunatatesc eleganta si confortul lui BMW Seria 6. Printre acestea se numara BMW Head-Up Display, afisaj multifunctional al panoului de instrumente, panoul de bord acoperit in piele Nappa si sistemul hi-fi Professional cu 12 difuzoare pentru BMW Seria 6 Cabriolet, respectiv 16 difuzoare pentru BMW Seria 6 Coupe si BMW Seria 6 Gran Coupe. In gama de dotari sunt incluse si pachetul ConnectedDrive Navigation care cuprinde, printre altele, monitor de control de 10,2 toli, comenzi vocale, sistem extins hands-free pentru de telefon si BMW ConnectedDrive Services pentru utilizarea BMW Apps si BMW Online. Pe langa acestea, modelele editiei BMW Seria 6 M Sport dispun de Park Distance Control  si camera pentru vedere in spate, precum si un sac de schi pentru transport cargo in portbagaj si in partea din spate a habitaclului.

Toate modelele editiei BMW Seria 6 M Sport dispun optional si de nuanta Sakhir Orange metalizat pentru caroserie. Anterior, aceasta culoare era rezervata modelelor BMW M6 Coupe, BMW M6 Cabriolet si BMW M6 Gran Coupe. O alta optiune care este disponibila exclusiv pentru modelele editiei BMW Seria 6 M Sport este tapiteria interiorului, cu piele BMW Individual Merino, de culoare Opal (granulatie fina) si cusaturi contrastante in nuanta Sakhir Orange. Aceasta este oferita in combinatie cu scaunele Comfort si contribuie la accentuarea calitatilor sportive ale modelului, dar si a caracterului luxos.

In Romania, noile versiuni de modele M se pot comanda din luna iunie. Preturi de start (euro cu TVA) sunt de 96.720 pentru Seria 6 Gran Coupe 640d xDrive, 103.168 pentru Seria 6 Cabriolet 640d xDrive si 94.302 pentru Seria 6 Coupe 640d xDrive.

Distribuie acest articol!