Noul Mercedes Clasa S - prima imagine oficiala
02.05.2013
        
Distribuie acest articol!   
Este o chestiune de zile pana cand a cincea generatie a navei-amiral de la Mercedes, Clasa S, va fi prezentata oficial. Totusi, noutatea si-a cam pierdut elementul surpriza, pentru ca o serie de imagini cu impunatoarea limuzina au fost devoalate deja, cu sau fara voia celor de la Mercedes.
 
Imaginea alaturata este prima oficiala care prezinta exteriorul noului model si a fost scapata din greseala, pret de cateva minute, zilele trecute, pe pagina de internet din Austria a marcii germane. Suficient cat sa fie copiata si sa faca inconjurul lumii, pe internet.
 
Ca sa fim corecti, aceasta nu este prima imagine cu noua Clasa S, pentru ca producatorul a dezvaluit deja, la sfarsitul lunii martie, in cateva fotografii oficiale, interiorul acesteia. Astfel ca imaginea de aici este prima oficiala doar in ceea ce priveste exteriorul masinii.
 
Dupa cum se poate vedea, noua Clasa S imbina eleganta cu sportivitatea. Cu o grila mai impunatoare ca oricand si cu mult crom, noua generatie face un pas important in sus, in privinta luxului. Mai mult, o versiune cu ampatament marit va inlocui, in oferta grupului, modelele Maybach.
 
Noul Mercedes Clasa S va fi prezentat in premiera mondiala pe 15 mai. Pana atunci, simularea tridimensionala de mai jos ne ajuta sa ne formam o impresie si asupra proportiilor sale.

Distribuie acest articol!