Surpriza Opel, la o reuniune a fanilor VW!
24.05.2013
        
Distribuie acest articol!   
Intalnirea anuala a fanilor Volkswagen, de la Worthersee, a devenit un reper foarte important pentru lumea tuningului auto la nivel international, cat si pentru comunitatea celor care indragesc automobilele produse de gigantul german si filialele sale. Atat de important, incat de la o vreme pana si concurenta simte nevoie sa-si marcheze cumva prezenta cu aceasta ocazie.
 
Anul trecut, Opel a tocmit cateva avioane sa survoleze lacul Worthersee din Austria, in timpul reuniunii, purtand agatate de fuselaj cateva bannere cu mesaje pentru fanii VW. Anul acesta, ideea a fost mult mai originala: fanilor li s-au oferit gratuit ochelari 3D pentru focul de artificii programat intr-una din seri. Surpriza a fost mare: privite prin respectivii ochelari, artificiile dezvaluiau nenumarate… sigle Opel!
 
Desigur, au fost cateva reactii belicoase, insa cei mai multi au luat actiunea, altfel deosebit de creativa, ca pe o gluma. Un lucru este cert: concurenta acerba duce deseori la „faulturi” sau gesturi nu tocmai elegante, chiar si la casele mari! Dovada – in filmul de mai jos.

Distribuie acest articol!