Viitorul SUV Alfa Romeo, confirmat
09.05.2013
        
Distribuie acest articol!   

Au trecut 10 ani de cand Alfa Romeo a prezentat conceptul unui SUV, denumit Kamal. De atunci, periodic, cate un responsabil al marcii a tinut sa declare in presa ca versiunea de serie a primit unda verde, insa aceste declaratii n-au fost niciodata confirmate in realitate.

Acum a aparut din nou o astfel de stire, care da ca sigura aparitia SUV-ului Alfa peste doi ani. De ce am da crezare acestei stiri, avand in vedere ca a fost precedata de numeroase stiri similare, care s-au dovedit a fi, in cele din urma, fara acoperire?!

Ei bine, spre deosebire de alte dati, conjunctura este acum  ceva mai favorabila, datorita fuziunii dintre FIAT si Chrysler. Proiectul pare sa fie rentabil de aceasta data, daca se va folosi o platforma tehnica imprumutata de la constructorul american, dupa cum a declarat seful filiale Alfa Romeo din Marea Britanie, intr-un interviu in The Telegraph.

Desigur, Kamal este de-acum un proiect prafuit, insa Alfa va beneficia, cu siguranta, de expertiza Jeep in materie de SUV-uri. S-ar putea, asadar, sa vedem versiunea italiana a noului Cherokee, realizata pe o noua platforma modulara a americanilor.

Distribuie acest articol!