VW Taigun, gata de productie?
03.05.2013
        
Distribuie acest articol!   

Imaginile alaturate si-au facut aparitia pe internet, dupa toate probabilitatile fiind o scurgere de informatii din setul de schite depuse de Volkswagen pentru obtinerea patentului in China. Modelul este Taigun, un mini-SUV pe care constructorul german l-a prezentat anul trecut, la Salonul Auto de la Sao Paulo si pe care l-a confirmat ulterior pentru intrarea in productie.

La prima vedere, versiunea de serie, ilustrata in aceste schite, nu difera deloc de conceptul prezentat anul trecut. Surprind detaliile oarecum sofisticate de la evacuari si jante, mai putin obisnuite pentru modelele de serie, mai ales pentru cele accesibile. Prin urmare, schitele ar putea face parte dintr-un set de inregistrare a marcii Taigun in China, ceea ce nu ar implica neaparat si producerea acestui automobil.

Reamintim, conceptul Taigun a fost prezentat ca un crossover urban derivat din mezina Up!, dotat cu un motor turbo de 1,0 litru, in 3 cilindri, de 110 CP si 175 Nm. Nu sunt cunoscute detalii legate de productie, insa debutul acesteia este asteptat pentru anul 2014.

Distribuie acest articol!