Mercedes, de 6 ani Masina Oficiala la TIFF
07.06.2013
        
Distribuie acest articol!   
Pentru al saselea an consecutiv, din 31 mai pana pe 9 iunie, Mercedes-Benz aduce personalitati ale filmului pe covorul rosu la TIFF (Festivalul International de Film Transilvania). Festivalul, ajuns in prezent la a XII-a editie, se desfasoara in Cluj-Napoca.
 
Parteneriatul dintre TIFF si Mercedes-Benz, in calitate de Masina Oficiala, demonstreaza valorile lor comune: excelenta, inspiratia, inovatia constanta si atentia la detalii. Modelele noii Clase E de la Mercedes-Benz, precum si autovehiculele Viano, Vito si Sprinter, sunt la dispozitia invitatilor pe tot parcursul festivalului pentru o experienta cat mai placuta si confortabila.
 
Pana acum, in cadrul festivalului au avut loc proiectii de filme si concerte, atat in locatiile din Cluj-Napoca, cat si la castelul Banffy din Bontida. In plus, pana pe 9 iunie, vor mai rula proiectii cinematografice in cele peste 20 de sectiuni ale festivalului.
 
Si in acest an, Mercedes-Benz va premia excelenta in cadrul festivalului, acordand pe 8 iunie Premiul de Excelenta TIFF unei personalitati care a avut merite deosebite in promovarea filmului romanesc. Inca din 2008, Mercedes-Benz a avut onoarea sa recunoasca si sa premieze talentul unor nume importante din cinematografia romaneasca precum: Radu Beligan (2008), Mircea Albulescu (2009), Liviu Ciulei (2010), Lucian Pintilie (2011), Iosif Demian si Helmut Sturmer (2012). Asocierea dintre Mercedes-Benz si TIFF face parte din proiectul Mercedes-Benz: Ghidul Excelentei.

Distribuie acest articol!