Opel Adam ofera control vocal interactiv
20.06.2013
        
Distribuie acest articol!   

Opel Adam este acum disponibil si sistemul infotainment IntelliLink, ce integreaza complet aplicatia Siri Eyes Free, asistentul inteligent unic Apple ce vine in ajutor in timpul condusului, doar prin comenzi vocale. Cu ajutorul unui buton amplasat pe volan, clientii care detin un iPhone1 compatibil, cu sistem iOS 6, pot transmite in siguranta comenzi aplicatiei Siri Eyes Free, fara a-si lua mainile de pe volan si privirea de la drum. Este mai mult decat o activare vocala traditionala: se poate vorbi aplicatiei Siri Eyes Free disponibila la bordul Adam pe ton de conversatie.

Pentru a reduce la minim distragerea atentiei de la trafic, Apple si Opel aduc functia hands-free la un nivel nou prin modul Siri Eyes Free, cu ajutorul caruia se poate interactiona cu dispozitivul Apple utilizand doar vocea. Utilizatorii acestei aplicatii vor observa ca pe ecranul dispozitivului nu este afisat textul conversatiei in timp ce utilizeaza aceasta functie la bordul autovehiculului Adam. Aceasta este una dintre masurile de siguranta importante luate de Apple impreuna cu Opel in timpul integrarii sistemului, pentru a asigura concentrarea soferilor in primul rand pe siguranta.

Aceasta caracteristica unica este disponibila gratuit pentru toate autovehiculele Adam echipate cu sistem IntelliLink ce vor fi comandate de acum inainte. De asemenea, si clientii care detin deja un autovehicul Adam echipat cu IntellilLink pot beneficia de Siri Eyes Free. Opel ofera o actualizare gratuita a software-ului, ce permite integrarea aplicatiei Siri Eyes Free in sistemul IntelliLink. Sistemul inovator IntelliLink poate fi actualizat permanent pe perioada detinerii autovehiculului, pentru a asigura actualizarea sistemului infotainment al autovehiculului la acelasi nivel cu dispozitivele mobile de comunicare. Clientii Opel Adam trebuie sa viziteze dealerii Opel pentru a beneficia de actualizare.

Noul sistem infotainment IntelliLink de la Opel ce a debutat odata cu modelul Adam este compatibil atat cu dispozitivele iPhone, iPad si iPod touch, cat si cu cele Android. Gama completa de optiuni asigurate de sistemul IntelliLink al noului Opel Adam include si TuneIn, o aplicatie pentru acces global la radio, BringGo, o aplicatie pentru navigatie si Stitcher, o aplicatie pentru accesarea podcast-urilor si emisiunilor radio online la nivel global. IntelliLink aduce conectivitatea si functionalitatea smartphone-urilor la bordul autovehiculului dumneavoastra in conditii de siguranta, prin intermediul unui ecran tactil color, de inalta rezolutie, cu diagonala de 7 inch, ce permite conectarea prin Bluetooth sau USB. Din acest motiv sistemul de infotainment  ultramodern IntelliLink poate fi utilizat intr-un mod la fel de personalizat ca si continutul stocat pe un iPhone sau un dispozitiv Android.

Distribuie acest articol!