Ovidiu Balan, avansat in cadrul Goodyear Dunlop
26.06.2013
        
Distribuie acest articol!   

Incepand cu 1 august 2013, Ovidiu Balan, director general al Goodyear Dunlop Tires Romania, va ocupa efectiv functia de director al Goodyear Dunlop pentru 6 tari din Europa Centrala si de Est. Numirea in noua pozitie a fost facuta in baza rezultatelor sale ca membru al boardului de conducere al Goodyear Dunlop CSEE.

Ovidiu Balan, actualmente director general pentru Romania si Bulgaria in cadrul organizatiei Goodyear Dunlop Europa Centrala si de Sud Est (CSEE), a fost desemnat cluster director pentru Europa Centrala si de Est. In aceasta functie, Balan va gestiona si administra activitatile organizatiei, fiind responsabil cu actiunile de vanzari din 6 tari din Europa Centrala si de Est, reunind interesele a aproape 100 de asociati.

Ovidiu Balan s-a alaturat companiei Goodyear Dunlop Tires Romania in 2001 in calitate de brand coordinator, ulterior fiind numit sales manager consumer tires in 2003. In 2008 ocupa functia de director general pentru Romania si Bulgaria in cadrul aceleiasi companii si devine parte a boardului de conducere al Goodyear Dunlop. Pentru noua sa numire va intra efectiv in functie incepand cu data de 1 august 2013.

Noua organizatie Goodyear Dunlop CEE acopera sase piete din regiune (Romania, Bulgaria, Republica Ceha, Slovacia, Ungaria si Republica Moldova) si are in subordine aproape 100 de asociati. Subsidiara CEE a Goodyear Dunlop este una nou creata in cadrul organizatiei regionale Goodyear Dunlop CSEE, care a luat fiinta in 2006 si care reuneste 15 piete din zona Europei Centrale si de Sud-Est (Republica Ceha, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Croatia, Serbia, Bosnia si Hertegovina, Romania, Bulgaria, Macedonia, Albania, Kosovo si Muntenegru, Cipru si Republica Moldova). CSEE subintinde in jur de 1.500 de asociati, ce provin din zone cu un background cultural, istoric si de afaceri extrem de divers. Sediul central al Goodyear Dunlop CSEE este in Kranj, Slovenia.

Distribuie acest articol!