Un nou importator Ssangyong in Romania
12.06.2013
        
Distribuie acest articol!   
In calitate de nou distribuitor exclusiv al marcii, Wallis Automotive Europe (WAE Ltd.) lanseaza in aceasta vara pe piata din Romania gama de produse complet innoite ale marcii Ssangyong. De asemenea, construieste o noua retea de dealeri in orasele mai mari din tara, prin care va fi disponibila intreaga gama a automobilelor de teren Ssangyong, apreciate pentru performantele off-road, robustetea, fiabilitatea si calitatea acestora. Primii parteneri concesionari Ssangyong, Auto Cobalcescu Bucuresti si Expocar Trade Constanta, si-au demarat activitatea de comercializare si service.
 
In anul 2010, marca Ssangyong a fost preluata de un nou proprietar: cel mai mare conglomerat industrial si de servicii din India, grupul Mahindra & Mahindra, avand 144.000 de angajati in 100 de tari din lume, care va asigura baza financiara pentru ofensiva de modele Ssangyong planificata pentru anii urmatori. Astfel, intre 2013 si 2017, Ssangyong va lansa 5 modele complet noi si isi propune dublarea volumului global de vanzari, urmand ca pana in 2017 sa vanda 300.000 de automobile. In Romania vor fi disponibile toate modelele comercializate in Europa, din noua gama de produse Ssangyong.
 
Noul autoturism de teren compact (SUV) Korando este primul reprezentant al imaginii complet innoite a marcii Ssangyong, fiind opera renumitului stilist italian Giorgetto Giugiaro. Pe langa aceasta, noul Korando constituie un punct de reper in istoria Ssangyong si datorita faptului ca este prima caroserie monococa a marcii, disponibila cu o varianta de motorizare pe benzina si doua pe motorina, cu transmisie manuala sau automata in 6 trepte, respectiv cu tractiune fata sau, desigur, tractiune integrala avansata.
 
 
 
Modelul complet innoit Rexton W, automobilul de teren premium de mari dimensiuni, este oferit clientilor nostri la pretul de baza in varianta cu 7 locuri; asa cum este de asteptat de la o veritabila masina de teren, caroseria este independenta de sasiu, automobilul este dotat cu tractiune integrala cuplabila si reductor blocabil, oferind un raport calitate – pret remarcabil in categoria sa.  La lansarea sa din 2001, varianta de prima generatie a modelului Rexton, portdrapelul marcii, a creat o noua categorie in productia coreeana de automobile si isi pastreaza de atunci pozitia de lider in randul automobilelor de teren de clasa premium din Coreea.
 
Noul Actyon Sports, spre deosebire de pick-upurile traditionale, nu este doar un utilaj de lucru, ci poate fi utilizat si ca o masina de familie si de agrement care ofera confort total pentru 5 persoane. Aceasta performanta se datoreaza in parte si faptului ca, pe cand alte pick-upuri sunt prevazute cu arcuri lamelare, Actyon Sports dispune de suspensie spate independenta cu 5 brate, care asigura un confort in deplasare caracteristic autoturismelor.
 
In toamna acestui an se va lansa pe piata si noul monovolum Rodius, prezentat recent la Salonul Auto din Geneva. Totodata, noul importator deruleaza o procedura de selectie si nominalizare a partenerilor autorizati Ssangyong. In curand, produsele Ssangyong vor fi disponibile si in orasele Iasi, Bacau, Brasov, Cluj Napoca, Oradea si Timisoara.

Distribuie acest articol!