Cat costa primul BMW electric
23.07.2013
        
Distribuie acest articol!   
BMW Group a anuntat un pret de baza de 34.950 de euro cu TVA pentru BMW i3 in Germania, primul automobil electric de serie din istoria companiei. BMW i3 va fi disponibil pentru clientii din Germania cu incepere din luna noiembrie 2013.
 
BMW i3 va avea premiera internationala la 29 iulie cu evenimente organizate in paralel pe trei continente, in metropolele Londra, New York si Beijing. BMW i3 este un automobil dedicat marilor aglomeratii urbane si va debuta treptat pe cele mai importante piete in urmatorul an.
 
Produsele si serviciile BMW vor fi comercializate printr-un model de vanzari multicanal care va cuprinde dealeri autorizati BMW i, un centru de prezentare (Customer Interaction Center / CIC), precum si o platforma online. Toate canalele de vanzari vor fi conectate integral, iar clientii vor avea posibilitatea sa-si personalizeze intregul proces de cumparare pentru a-si satisface cerintele. Unele piete vor introduce si o forta mobila de vanzari, alaturi de echipa de vanzari care va fi la dispozitia clientilor in showroom-urilor traditionale.
 
Prin abordarea completa "360 Electric", BMW i pune la dispozitia clientilor o oferta vasta de produse si servicii care acopera nevoile de electromobilitate ale conducatorilor. 360 Electric se bazeaza pe patru piloni: incarcarea la domiciliu (BMW i Wallbox), incarcarea la statii publice de realimentare, servicii de asistenta, precum si servicii inovatoare de mobilitate, care includ garantii si servicii complete de intretinere, oferte flexibile car-sharing, precum si aplicatii BMW utile pentru computer si smartphone.

Distribuie acest articol!