MyMINI Days 2013
03.07.2013
        
Distribuie acest articol!   

Pasionatii marcii MINI au avut parte de un weekend (ne)linistit in familie, prilejuit de cea de-a patra editie a evenimentului MyMINI Days 2013, organizat de fanclubul MyMini.ro si sustinut in acest an de Proleasing Motors, noul Showroom si Service MINI din Ploiesti. A fost, fara doar si poate, un weekend "NOT NORMAL". Pe scurt: 20 de masini cu personalitate, 60 de nebuni frumosi, 40 de ore de distractie.

Intalnirea de anul acesta a avut loc in Moeciu de Sus si a demarat inca de vineri seara, cand MINImaniaci din toata tara au luat cu asalt muntii Bucegi, lasand in urma conventionalul, rutina si regulile. Gazda evenimentului a fost Complexul Craiasa Muntilor, singurul complex cu o parcare suficient de mare pentru etalarea MINI-urilor atat de obisnuite sa fie mereu in centrul atentiei.

Prima seara a debutat cu o masa copioasa, dupa care a urmat o siesta prelungita de povesti, planuri, discutii mai mult sau mai putin tehnice, toate legate de un singur nume: MINI. Inevitabil, seara a culminat cu o petrecere in stilul MINI, care s-a prelungit pana spre dimineata si despre care, din pacate, nu exista relatari suplimentare. Se spune doar, ca ce se intampla la MyMINI Days, ramane la MyMINI Days.

A doua zi, de indata ce s-a mai risipit starea generala de mahmureala cauzata de apa plata consumata in cantitati aparent prea mari (alta explicatie nu s-a gasit), convoiul s-a pus in miscare, incet dar sigur, avand ca destinatie deja consacrata pista de karting MasterKart de la Ghimbav. E de prisos sa mai spunem ca MINI-urile au atras toate privirile pe drum, ca au generat simpatie si zambete atat din partea pietonilor cat si din partea celorlalti participanti la trafic. Prin urmare, nu vom spune pentru ca se subintelege. Vom dezvalui insa, ca odata ajunsi la pista de karting, posesorii de MINI au intrat in rolul pilotilor de curse si au gustat din plin viteza, turatiile si fortele G. Au urmat 4 ore de adrenalina pura, pompata in doze de cate 6.5, respectiv 11 cai putere. Incercati probabil de un usor sentiment de vinovatie (dupa ce schimbasera MINI-urile cu karturile), MINImaniacii au facut o noua oprire, de aceasta data in Poiana Brasov si au organizat un foto shooting ad-hoc, readucand in prim plan masinile si pasiunea pentru MINI.

O noua seara, o noua petrecere la MyMINI Days, la fel de putine informatii. Stim doar, ca inainte de petrecerea propriu-zisa, cel mai nou dealer MINI din Romania, Proleasing Motors a organizat o tombola la care s-au castigat doua tricouri si doua genti din colectia de Lifestyle 2013 de la MINI. Mai stim ca anul acesta Proleasing Motors a participat la eveniment cu modelele MINI Cooper 1.6 Benzina 122 CP, MINI CooperD 2.0 Diesel 112 CP si MINI Cooper Paceman 1.6 Benzina 122 CP. Cei prezenti au putut afla mai multe despre aceste modele si au avut ocazia sa realizeze test drive-uri cu ele, descoperind astfel noi dimensiuni ale atractiei pentru MINI.

Despartirea de la MyMINI Days 2013 nu a fost una usoara, insa membrii fanclubului MyMini.ro stiu ca legatura dintre ei este mai presus de timp si spatiu, iar spiritul MINI poate fi regasit oriunde exista un strop de nebunie, curajul de a iesi din tipare si bucuria de a trai fiecare clipa la maxim.

Distribuie acest articol!