100.000 de livrari, la BMW Welt
01.08.2013
        
Distribuie acest articol!   

BMW Welt a devenit, alaturi de cladirea emblematica de birouri „4 Clindri“ si muzeul BMW, unul dintre reperele importante ale orasului Munchen. Este cea mai populara atractie turistica din Bavaria si una dintre cele mai cautate destinatii pentru excursiile scolare din regiune. Este locul unde pasionati din toata lumea vin sa descopere universul marcilor BMW Group, participa la evenimente culturale, concerte, expozitii, conferinte sau isi ridica propriul model BMW.

Dupa ce in urma cu un an se aniversau 10 milioane de vizitatori de la deschiderea din 2007, la sfarsitul lunii iulie, BMW Welt a organizat cel de-al 100.000-lea eveniment de inmanare a unui automobil pentru un client. Helmut Marxen, un om de afaceri din Sylt, a intrat in posesia a doua automobile: un model BMW Seria 3 Gran Turismo Sportline si un BMW X3. Thomas Muderlak, directorul BMW Welt, a fost cel care l-a intampinat pe fericitul proprietar. Dupa o zi aglomerata cu tururi in culisele BMW Welt si ale uzinei BMW, precum si un pranz la restaurantul Kafer’s Bavarie, acest client special va avea parte si de o experienta deosebita in cadrul unui week-end DTM organizat de BMW Motorsport.

Multi clienti din intreaga lume au calatorit distante lungi pentru a-si indeplini visul preluarii noului automobil. Arhitectura BMW Welt a fost conceputa astfel incat prima intalnire cu masina sa fie o experienta unica – de la momentul in care clientul soseste la BMW Welt, cu consultari personale si planificarea programului zilei in functie de preferintele clientului. Optiunile pot varia de la primirea intr-o loja premium exclusiva la un tur in uzina principala si BMW Welt, o vizita la Muzeul BMW si Junior Campus pentru copii si tineri.

Punctul culminant al fiecarei vizite este prezentarea si prima intalnire cu noul automobil. Pe platforma "premierei", ce masoara 3.000 mp si se afla la 5 metri deasupra zonei expozitionale, dupa un program complet si o descriere detaliata a automobilului, clientii primesc cheile noii masinii si isi pot conduce noul BMW pentru prima data. Zilnic, la BMW Welt sunt livrate intre 80 si 120 de automobile, numar care ajunge la 160 de masini in perioada de varf. Designul aerisit al zonei de livrari permite vizitatorilor BMW Welt sa participe, de la distanta, la acest moment special.

De la deschiderea BMW Welt in 2007, numarul livrarilor de automobile a crescut constant. In 2012, pentru prima data, peste 20.000 de clienti au intrat in posesia noilor masini la BMW Welt intr-un singur an. Aproximativ 2.000 de clienti au calatorit tocmai din SUA pentru aceasta experienta. In general, aproape 90% din clientii care-si preiau automobilele la BMW Welt provin din Germania, majoritatea fiind din sudul tarii, in timp ce 10% au preluat mai mult de un automobil de la BMW Welt.

Distribuie acest articol!