Accesorii M Performance pentru BMW Seria 4
22.08.2013
        
Distribuie acest articol!   

Dezvoltat din experienta acumulata in motorsport, adaptat perfect pentru noul model si conceput pentru a fi combinat in functie de preferintele personale – acesta este programul BMW M Performance. Acum BMW extinde gama in acest domeniu de produse prin adaugarea componentelor pentru BMW Seria 4. Se completeaza astfel gama BMW M Performance care ofera accesorii pentru BMW M, precum si pentru modele din gamele BMW Seria 1, BMW Seria 3, BMW Seria 5 si BMW Seria 6. Concepute in stransa colaborare cu BMW M GmbH, accesoriile pentru transmisie, suspensie, aerodinamica si cockpit furnizeaza un plus semnificativ in ceea ce priveste dinamica, dar adauga si o amprenta sportiva atat ambiantei exterioare, cat si celei interioare a automobilului.

Disponibile de la inceputul anului 2014, accesoriile BMW M Performance, specifice modelului, furnizeaza modalitati suplimentare de accentuare clara a caracterului sportiv al acestui coupe si face ca experienta condusului sa fie si mai intensa. Kitul de putere BMW M Performance disponibil pentru BMW 420d (+12Kw, +40Nm), BMW 430d (+20kW, +40Nm) si BMW 435i (+25kW, +50Nm) ofera o crestere evidenta a puterii si performantelor, insa fara a afecta consumul de combustibil si nivelul emisiilor. De asemenea, pentru modelele BMW 428i si BMW 435i este disponibil si un sistem de evacuare BMW M Performance. Acesta este compus din decoratiuni cromate BMW M Performance pentru teava de esapament, precum si din carbon pentru BMW 435i. Totodata, diferentialul cu patinare limitata BMW M Performance asigura transmisie optimizata a puterii de tractiune in viraje.

Alte dotari care sporesc potentialul dinamic al coupe-ului sunt suspensia BMW M Performance cu reglaj sportiv, sistemul de franare BMW M Performance cu etriere de culoare rosie, galbena sau portocalie, dar si jantele BMW M Performance din aliaj usor. Avand masa optimizata, jantele din aliaj de 20 de inch sunt disponibile in doua variante de design, precum si in combinatia de doua culori specifica BMW M Performance – Ferric Grey cu fronturi lustruite ale spitelor. O alta particularitate a gamei BMW M Performance sunt seturile complete de iarna, cu jante de 18 inch si design „double-spoke”.

Imaginea dinamica a BMW Seria 4 poate fi accentuata si mai mult cu ajutorul accesoriilor BMW M Performance pentru exterior. Grilajul de culoare neagra pentru grila BMW a radiatorului, o insertie de difuzor pentru spoilerul spate, foliile pragurilor laterale cu inscriptie M Performance, benzile laterale BMW M Performance si spliterele frontale din carbon, capacele oglinzilor retrovizoare si eleronul spate optimizeaza aparitia sportiva si proprietatile aerodinamice ale coupe-ului. Ambianta interioara inspirata de motorsport este asigurata de volanul sport BMW M Performance cu semnalizatoare centrale de culoare rosie sau Race Display dispus la ora 12, precum si de levierul schimbatorului de viteze si cel al franei de mana in carbon, inclusiv manson Alcantara. De asemenea, este disponibila si finisarea din carbon pentru butonul selectorului vitezelor de la transmisia automata. In plus, benzile de interior din carbon si Alcantara, pedalele din otel de inalta calitate, suportul special de picior pentru conducator si covorasele BMW M Performance sunt si ele disponibile pentru BMW Seria 4.

Noul BMW Seria 4 Coupe cu accesorii BMW M Performance va avea premiera la editia 2013 a Salonului Auto de la Frankfurt (IAA).

Distribuie acest articol!