BMW Seria 4 Coupe - preturi pentru Romania
13.08.2013
        
Distribuie acest articol!   

Noul BMW Seria 4 Coupe prevesteste inceputul unei noi ere coupe la BMW. Lansat ca a patra generatie a coupe-ului sport de clasa medie de la BMW, noul BMW Seria 4 Coupe reprezinta o noua denumire in nomenclatorul de modele BMW. Cifra 4 din titulatura evidentiaza noua era pentru aceasta categorie de automobile si accentueaza nu doar designul de sine statator, ci si o diferentiere tehnica mai mare fata de BMW Seria 3, lucru care se poate vedea si in noile dotari premium precum farurile LED integrale disponibile optional.

Livrarile pentru noul model in Romania debuteaza la inceputul lunii octombrie. Va fi disponibil incepand cu 32.900 euro fara TVA (40.796 euro cu TVA) pentru modelul BMW 420d cu propulsorul diesel in 4 cilindri TwinPower Turbo si 184 CP.

Noul BMW Seria 4 Coupe este vizibil mai mare ca latime si ampatament fata de actualul BMW Seria 3 Coupe, iar silueta tipica de coupe extinsa dinamic este coborata spre suprafata drumului. Aceasta, impreuna cu consolele scurte, capota lunga a compartimentului motor si habitaclul impins spre in spate cu o linie cursiva a acoperisului confera noului model proportii spectaculoase.

Partea frontala a automobilului – cu elementele distinctive BMW precum grila dubla a radiatorului, faruri circulare duble si o priza de aer mare in bara fata – subliniaza conexiunile cu BMW Seria 3. Cu toate acestea, interpretarea de design mai sportiva a BMW Seria 4 Coupe scoate in evidenta calitatile dinamice. Un element nou pentru BMW Seria 4 Coupe este reprezentat de Air Breathers, o fanta aerodinamica in spatele rotilor fata care reduce forta de rezistenta in aceasta zona. Pasajele musculoase ale rotilor si ecartamentul lat au o contributie importanta la designul coborat al spatelui, cu linii orizontale proeminente.

Distribuie acest articol!