Hyundai i10 - primele imagini cu noua generatie
11.08.2013
        
Distribuie acest articol!   

La cinci ani de la debutul comercializarii modelului Hyundai i10, a doua generatie isi va face aparitia, luna viitoare, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Scopul noii citadine coreene este cat se poate de clar: sa atraga cat mai multi clienti europeni, printr-o estetica mult ameliorata.

Fata de actuala genertatie, noul i10 este mai lung cu 8 cm, la lat cu 6,5 cm si mai jos cu 5 cm. Hyundai incearca sa inregistreze un progres cat mai vizibil si in ceea ce priveste spatiul oferit la interior, inclusiv in privinta portbagajului, care a crescut de la 225 pana la 252 litri.

Pentru moment nu se cunosc detalii legate de nivelurile de echipare si finisare. Totusi, in presa de specialitate se vorbeste despre dotari standard precum climatizare automata, tempomat sau volan incalzit.

In privinta motorizarilor, deocamdata nu exista nicio confirmare oficiala, insa sunt vehiculate versiunile pe benzina de 1,0 si 1,2 litri. Cert este ca toate aspectele legate le acest nou model au fost “riguros analizate si dezvoltate, pentru a corespunde exigentelor consumatorilor europeni”, dupa cum a declarat un reprezentant Hyundai Europa.

Noua generatie Hyundai i10 se va produce in Turcia, la uzina de la Izmit.

Distribuie acest articol!