Punct final in CNR 2013
30.10.2013
        
Distribuie acest articol!   

Ultima etapa din campionatul intern de raliuri, editia 2013, s-a incheiat cu victoria maghiarului Gergo Szabo (Mitsubishi Lancer Evo X R4). Campionul Romaniei din 2010 s-a impus in Raliul Harghitei la capatul unui duel spectaculos cu David Botka, acesta din urma fiind nevoit sa abandoneze din postura de lider, dupa ce si-a lovit masina pe una din probele de macadam din jurul Odorheiului Secuiesc.

Al doilea in Harghita s-a clasat Edwin Keleti, rezultat care, coroborat cu abandonul lui Rares Tomita, ii asigura clujeanului titlul clasei 3. Pe a treia treapta a podiumului s-a clasat Dan Girtofan, cu a sa Skoda Fabia S2000, acesta fiind unul din cele mai bune rezultate ale brasoveanului, din acest an. Un an care pentru Giri a fost plin de ghinioane.

Podiumul campionatului nu a fost afectat de rezultatele consemnate in aceasta ultima etapa. De altfel Francois Delecour nici nu s-a mai prezentat la start in Harghita. Francezul este pentru a doua oara campion national in Romania, podiumul 2013 fiind completat de David Botka si Marco Tempestini.

Distribuie acest articol!