Tur virtual prin Muzeul Lamborghini
13.10.2013
        
Distribuie acest articol!   

Chiar si daca nu veti ajunge niciodata la Modena, Google Maps si Google View va ofera sansa sa vizitati Muzeul Lamborghini intr-un mod cat se poate de usor – din fata calculatorului de acasa! Mai in gluma, mai in serios, astfel veti economisi cei 13 euro pe care ar trebui sa-i platiti daca ati fi la muzeul de langa sediul Lamborghini,de la Sant’Agata Bolognese.

Folosind sistemul simplu de explorare online, puteti descoperi spatiile expozitionale si modelele gazduite aici, nume de legenda, precum Miura, LM002, Sesto Elemento sau Countach… S-ar putea sa intampinati o mica dificultate pentru a accede la urmatorul nivel, deoarece procedura nu este evidenta, insa cu putina consecventa veti reusi!

Muzeul Lamborghini, amplasat pe Via Modena 12, a fost deschis in 2001. La intrare este expus acum un Aventador Roadster, unul dintre cele mai noi modele Lambo. La interior, modelele de serie si conceptele expuse fac trimitere la cei 50 de ani de istorie Lamborghini. O lume de vis, in care puteti intra cu un simplu click pe link-ul de mai jos!

Distribuie acest articol!