"Party" in stil Red Bull, pe Burj Al Arab
01.11.2013
        
Distribuie acest articol!   

Cei de la Red Bull au marcat in stil propriu dublul succes de anul acesta, din Formula 1 – castigarea titlului de campion mondial al constructorilor si a celui de la piloti, prin Sebastian Vettel. Si cum puteau sa o faca decat intr-un stil extrem – l-au trimis pe David Coulthard in Dubai, sa faca celebrele „donuts” cu un monopost de F1 tocmai pe helipad-ul ultraluxosului hotel Burj Al Arab!

Nimic iesit din comun, poate veti spune… Ei bine, nu e tocmai asa, avand in vedere ca respectivul spatiu, altfel destul de „stramt”, este amplasat in consola, la mare inaltime, in apropierea varfului hotelului. Si cum Burj Al Arab are peste 320 de metri altitudine, iar helipad-ul nu are nicio protectie in jurul sau, cu siguranta ca ideea celor de la Red Bull nu o vi se mai para chiar atat de… distractiva!

Coulthard si-a facut treaba perfect, spre groaza celor care au frica de inaltime. Imaginile din acest material si filmul de mai jos stau marturie pentru senzatiile tari oferite fanilor, de catre pilotul britanic.

Cat despre helipad-ul celebrului hotel din Dubai, singurul de 7 stele din lume, acesta gazduieste frecvent astfel de momente iesite din comun, de la demonstratii de tenis si pana la prezentari de automobile de lux. Un astfel de moment s-a consumat aici cu doar cateva luni in urma, cand Aston Martin a prezentat un model special, cu ocazia centenarului marcii (vezi link-ul de mai jos).

Distribuie acest articol!