Patru concepte Suzuki, la Tokyo
08.11.2013
        
Distribuie acest articol!   

Suzuki se va prezenta in forta la cea de-a 43-a editie a Salonului Auto de la Tokyo, care isi va deschide portile pe 22 noiembrie, eveniment ce urmeaza sa se desfasoare concomitent cu Salonul de la Los Angeles. Constructorul nipon va dezvalui nu mai putin de patru concepte, fiecare prezentand un amestec de stiluri, numitorul comun fiind categoria in care se incadreaza toate – mini crossover.

Crosshiker (cel rosu, in foto) este un mic crossover urban in 3 usi, foarte usor (doar 810 kg), ce foloseste platforma conceptului Regina, prezentat in 2011. Are un motor de 1,3 litri a carui putere nu a fost comunicata, dar despre care Suzuki sustiune ca este foarte eficient.

X-Lander (in alb) este un alt mini cu transmisie integrala, dar cu propulsie hibrida. Are caroseria deschisa, fiind derivat din modelul 4×4 Jimny. Propulsia este asigurata de acelasi motor de 1,3 litri, in combinatie cu un propulsor electric.

Hustler (in oranj) est un monovolum mini inaltat, care se vrea spatios, practic si polivalent.

Hustler Coupe (oranj cu bandou negru) nu este tocmai un coupe, ci doar o declinare a conceptului Hustler ce are un look mai dinamic si la care manerele portierelor spate au fost camuflate.

Ramane de vazut daca toate aceste prototipuiri vor fi urmate de versiuni de serie si daca vor ajunge si pe piata europeana.

Distribuie acest articol!