Estetica exclusiva: BMW Z4 in Pure Fusion Design
16.12.2013
        
Distribuie acest articol!   

Proportiile de roadster clasic, tehnologia superioara de motorizate si transmisie, precum si dotarile cu echipamente inovatoare evidentiaza caracterul individual al BMW Z4. Modelul cu doua locuri dispune de hard top retractabil electric care poate fi ridicat sau coborat cand automobilul este in miscare, o particularitate care transforma condusul intr-o bucurie in orice moment al anului, indiferent de conditiile meteo. Pachetul de dotari Pure Fusion Design adauga o latura estetica exclusiva la experiența de condus a BMW Z4 si continua tradiția acestor pachete de design oferite pentru acest model.

Pure Fusion Design rafineaza interiorul BMW Z4 pentru a intensifica si mai mult caracterul premium al automobilului. Diferitele culori si materiale exclusive ce sunt disponibile reprezinta expresia luxului sportiv. Acestea sunt innobilate cu cusaturi precise, suprafete si elemente exclusive care aduc armonie in orchestrarea interiorului. Pachetul include echipare vasta cu piele premium Nappa, scaune sport cu design special, in nuanta Ivory White si cu cusaturi contrastante de culoare maro care evidentiaza suprafata perforata a suporturilor laterale de pe spatar.

 

Cotierele, panourile usilor si manerul de pe usa din dreapta sunt si ele innobilate de piele exclusiva si cusaturile contrastante. Partea inferioara a panoului de bord se prezinta si ea in nuanta Ivory White si completeaza armonios tonalitatile coloristice din interior. Acelasi efect este obtinut cu piele de culoare neagra care contrasteaza cu cusaturile de culoare maro si care acopera partea superioara a panoului de bord, bolta panoului de instrumente si de usa de la nivelul geamurilor.

Un alt accent indraznet si elegant este linia decorativa orizontala realizata din piele Saddle Brown Nappa cu cusaturi contrastante stralucitoare, care se intinde de pe partea pasagerului pana in cockpitul conducatorului. Echiparea pe consola centrala si din jurul celor cinci butoane rotunde de control, pozitionate sub gura de aer centrala, este finisata in lemn Fineline, o aparitie noua pe lista de accente pentru interior. Aspectul si sentimentul pe care le ofera Pure Fusion Design sunt completate de parasolarele acoperite cu piele Nappa de culoare neagra.

 

 

Ca o amprenta exclusiva – disponibila doar in combinatie cu pachetul Pure Fusion Design -, BMW Z4 poate fi comandat in premiera cu nuanta de vopsea Sparkling Brown metalizat. Sunt disponibile numeroase alte culori. Pure Fusion Design poate fi combinat si cu pachetul M Sport pentru si mai multa libertate de personalizare.

 

Distribuie acest articol!