Noi accente pentru BMW X1
18.12.2013
        
Distribuie acest articol!   

BMW X1 este cunoscut ca pionier si lider global de piata in segmentul premium al modelelor Sports Activity Vehicle si SUV – este un exemplu elocvent al placerii condusului, al designului indraznet si al caracterului premium care nu are rival in clasa lui. In primavara anului 2014, modelul compact BMW X ridica standardul acestui segment la un nivel superior prin accente atractive pentru exterior, o ambianta interioara mai rafinata si dotari cu echipamente inovatoare. Cele mai recente servicii bazate pe internet au fost adaugate gamei de facilitati BMW ConnectedDrive astfel incat conducatorii cu "stil de viata modern, bazat pe conectivitate" sa beneficieze de cele mai bune servicii de mobilitate disponibile.

Prizele de aer din bara fata, stilate si indraznete, subliniaza aspectul sportiv si puternic al BMW X1. Acum, echiparea standard include si lumini de zi. O alta noutate pentru acest model sunt jantele din aliaj, de 17 inch, cu design V-spoke. Nuanta Sparkling Brown metalizat a fost si ea adaugata in gama de culori pentru exterior, disponibila pentru BMW X1.

Cand este comandat cu pachetele BMW xLine, BMW Sport Line sau M Sport, suprafata panoului de instrumente este acoperita cu un material moale, evidentiat de cusaturile care accentueaza si eleganta premium. Dotarile optionale pentru interior innobileaza habitaclul printr-o selectie de accente exclusive in nuante negru lucios, Coral Red mat sau Chrome perlat. Finisajele pragurilor din otel inoxidabil, care protejeaza muchia inferioara a hayonului, reprezinta un alt prin care BMW X1 se distinge.

Gama extinsa de servicii BMW ConnectedDrive, disponibila in primavara anului 2014, va permite modelului BMW X1 sa-si consolideze rolul de pionier al conectivitatii inteligente in acest segment de automobile. Aplicatiile selectate vor fi compatibile cu terminale Apple iPhone si smartphone-uri care ruleaza sistemul de operare Android. Printre noile servicii oferite pentru BMW X1 sunt si  ECO PRO Analyser sau functii de enterteiment si muzica precum Deezer. In plus, platforma deschisa de aplicatii este intr-o expansiune continua, astfel incat utilizatorii pot beneficia constant de aplicatii noi si astfel de noi functionalitati fara un efort suplimentar, chiar si dupa ce au achizitionat automobilul.

Distribuie acest articol!