Premii pentru Citroen C4 L si C-Elysee
12.12.2013
        
Distribuie acest articol!   

Citroen C4 L – denumit C4 Lounge in America Latina – vizeaza gama superioara a segmentului C. Statutar si elegant, modelul este fabricat in fiecare zona in care este comercializat: incepand cu Palomar in Argentina pentru America Latina si incheind cu Kaluga pentru Rusia si Wuhan pentru China. Vandut in peste 53.000 de exemplare de la lansarea din China, la sfarsitul anului 2012, modelul se bucura de un succes deja confirmat. Astfel, la sfarsitul lunii noiembrie, Citroen C4 L a castigat in Brazilia titlul de cea mai buna masina nationala in cadrul Car Awards 2014, la numai cateva luni de la lansarea comerciala in aceasta tara, din august. Trofeul a fost oferit de cititorii revistei auto Car Magazine Brasil, care i-au acordat peste 22.000 de voturi, dintr-un total de 65.400.

Citroen C-Elysee satisface in special cerintele acelor clienti deosebit de pretentiosi, in cautarea unui sedan care sa fie in acelasi timp atractiv si accesibil. Produs in Vigo, Spania, pentru aproape toate pietele cu exceptia Chinei, modelul a inregistrat deja un total de 40.000 unitati vandute de la lansarea la sfarsitul anului 2012, depasind astfel targetul cu 10%. La aceste rezultate exceptionale se adauga trofeul Golden Pegasus acordat la inceputul lunii decembrie in Rusia de revista auto Za Roulem, pentru cea mai buna masina din segmentul sau. Detasandu-se de concurenta prin stilul sau deosebit, acesta a adunat 22.000 de voturi din totalul de 40.000 cititori care au votat.

Cele doua autovehicule distinctive si remarcabile au fost concepute in Franta, tinand cont de cutumele tarilor de comercializare. Titlurile castigate reprezinta dovada accelerarii strategiei de internationalizare a marcii.

Cele doua sedanuri destinate pietelor internationale in crestere se bucura de aprecierea presei internationale. In timp ce Citroen C4 L castiga locul intai in cadrul Car Awards 2014 din Brazilia, Citroen C-Elysee castiga Golden Pegasus pentru cea mai buna masina din segmentul sau, in Rusia. Aceste titluri extrem de ravnite sunt acordate de cititorii renumitelor publicatii auto Car Magazine Brasil si Za Roulem.

Distribuie acest articol!