Un nou concept Audi, la Detroit 2014
08.12.2013
        
Distribuie acest articol!   

Audi a publicat cateva schite cu un concept de SUV pe care il va prezenta public in cadrul Salonului de la Detroit, din ianuarie 2014. Imaginile sunt date publicitatii la doar cateva zile dupa ce constructorul din Ingolstadt a confirmat intrarea in productie a unui nou SUV, Q1.

Asadar, este de la sine inteles ca presa auto de pretutindeni sa asocieze aceste imagini cu viitorul SUV de dimensiuni mici, programat sa apara in 2016. Totusi, este interesant faptul ca, in comunicatul de presa care insoteste aceste schite, Audi nu face nicio referire la viitorul Q1!

In plus, dimensiunile conceptului lasa cale libera la mai multe speculatii. Masoara 4,2 metri in lungime, cu doar 185 mm mai scurt decat Q3! Apoi schitele dezvaluie o caroserie in 3 usi, ori in imaginile care anunta intrarea in productie a viitorului Q1, caroseria avea 5 usi!

Multi sunt de parere ca acest nou concept, al carui nume ar putea fi Allroad Coupe, anunta mai degraba stilul noii generatii a coupe-ului TT, asteptata sa-si faca aparitia in cursul anului 2014.

De remarcat si existenta logo-ului E-tron pe caroserie, ceea ce indica faptul ca acest concept dispune de motorizare hibrida plug-in.

Distribuie acest articol!