Cel mai rapid Opel Astra din toate timpurile: OPC EXTREME
31.01.2014
        
Distribuie acest articol!   

Opel va dezvalui un model cu adevarat super-sport la a 84-a editie a Salonului Auto de la Geneva (6-16 martie). Studiul urmeaza traditia conceptului Astra OPC X-treme prezentat in 2002. Atunci, ca si acum, o masina reala de curse si-a gasit drumul de pe circuit pe drumurile publice. In timp ce modelul OPC X-treme rosu de acum 12 ani a ramas un specimen singular, noul EXTREME, in culorile motorsport tipice Opel, va fi baza pentru o serie limitata care va intra in productie. Acest OPC EXTREME va fi cel mai rapid Astra ce poate circula pe drumurile publice construit vreodata, consecvent motto-ului Opel Performance Center, “OPC. Pasiune pura”.

Opel Astra OPC Extreme este un derivat direct al modelului Astra OPC Cup prezent in Nurburgring Endurance Championship (VLN) – si este legal pentru drumurile publice! Componentele de carbon de calitate ridicata reduc greutatea in comparatie cu varianta Astra OPC 280 CP lansata in 2012. O structura de siguranta integrata, scaune de curse si centurile de siguranta in sase puncte inseamna ca Extreme vine echipat pentru pista de curse.

Coupe-ul sport OPC EXTREME dispune de tehnologie de curse fara compromisuri, dar poate fi utilizat pe drumurile publice – inclusiv pentru un ocol ocazional la Nurburgring Nordschleife. Acolo s-a nascut ideea pentru Astra OPC extreme, la Opel Performance Center, ce se afla chiar langa pista legendara. Fie ca este vorba Corsa OPC, Astra OPC sau Insignia OPC – toate vedetele sportive Opel trebuie sa parcurga cu succes teste extinse si un program de anduranta solicitant de 10.000 km in cele mai dificile conditii, pe Nordschleife.

Distribuie acest articol!