Skoda Superb Combi Outdoor, cu facelift
28.01.2014
        
Distribuie acest articol!   

Noua versiune "de drumuri grele" a varfului de gama Skoda se numeste Outdoor si va fi dezvaluita oficial la inceputul lunii martie, in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Este vorba de Superb cu facelift in versiunea Combi, care a primit cateva elemente de protectie la exterior, asa cum Audi are allroad, VW Passat are Alltrack, iar… Skoda avea Octavia Combi Scout.

Cei care cunosc modelul dinainte de aplicarea operatiunii de facelift, vor remarca diferentele extrem de putine, intalnite in mod special la partea frontala. La fel ca la versiunea precedenta, Superb Combi Outdoor dispune de scuturi fata si spate, cu aspect metalic, precum si de protectii din plastic la pasajele rotilor.

Aceasta versiune este oferita ca un pachet optional, disponibil la toate versiunile de motorizare, incepand de la 1.6 TDI de 105 CP si pana la 3.6 FSI V6 de 260 CP, la nivelul de echipare Elegance. De asemenea, este disponibila tractiunea pe 2 sau pe 4 roti, cu transmisie manuala sau automata (DSG6 sau DSG7), in functie de motorizari.

Cu ocazia prezentarii oficiale de la Geneva vor fi anuntate si preturile pe principalele piete europene (cel mai probabil, cu circa 1.500 de euro in plus fata de o versiune standard).

Distribuie acest articol!