Un model sub 5.000 de euro, la Renault
07.01.2014
        
Distribuie acest articol!   

Dupa ce a lansat, in 2004, modelul low cost Dacia Logan, Renault continua pe acest drum, pregatind acum un model ultra low cost, sub propria marca. Acesta ar trebui sa duca mai departe povestea de succes inregistrata de Logan, care s-a vandut deja in peste 2 milioane de exemplare, peste tot in lume.

Noul model ar urma sa fie lansat in India, dupa care isi va face intrarea pe toate pietele emergente. Principalul sau atu va fi pretul de plecare, care se va situa sub 5.000 de euro. Prima iesire in public s-ar putea consuma la inceputul lunii viitoare, in cadrul Salonului Auto de la New Delhi.

Masina va avea un aspect apropiat de supermini-ul Renault Twingo, va avea 5 usi si va putea imbarca pana la 5 persoane. Cel mai probabil, va fi o versiune pentru Renault a modelului low cost Datsun Go (foto), derivat din Nissan Micra.

In prima faza, va fi asamblat la uzina Renault-Nissan de la Chennai, din India. Ramane de vazut daca, mai apoi, isi va face aparitia si pe batranul continent, eventual sub sigla Dacia. Cu siguranta, insa, pretul pentru Europa va fi mai mare!

Distribuie acest articol!