Bosch Automotive Tradition, pentru iubitorii autovehiculelor clasice
16.02.2014
        
Distribuie acest articol!   

Bosch Automotive Tradition, divizia de autovehicule clasice a Bosch Automotive Aftermarket, sustine fanii autovehiculelor clasice printr-o gama ampla de piese de schimb si informatii, inclusiv o baza de date gratuita cu informatii online si magazinul online www.partbob.com. Acest magazin online ajuta clientii sa gaseasca piese de schimb si servicii. Pe langa organizarea raliului Bosch Boxberg Klassik pentru autovehiculele clasice, Bosch Automotive Tradition participa si la multe targuri si evenimente pentru autovehiculele clasice, permitand diviziei sa stabileasca relatii directe cu admiratorii autovehiculelor de epoca.

Bosch Automotive Tradition expune acumulatorul negru clasic ca un proiect nou de reproducere. La exterior, acumulatorul va avea designul original, dar interiorul va fi modernizat. Carcasa va fi realizata din plastic in loc de cauciuc dur, ceea ce va amplifica puterea de pornire cu pana la 70 de procente si va conferi acumulatorului o mai mare stabilitate. Aceste modificari vor ajuta acumulatorul sa respecte cerintele de siguranta mult mai stricte pentru autovehiculele moderne. Acumulatorul va fi, de asemenea, aproape complet reciclabil. Acumulatorul negru va fi initial disponibil in versiuni de 6 volti, urmate ulterior de versiuni de 12 volti. Acest proiect va confirma inca o data sustinerea diviziei Bosch Automotive Tradition in reproducerea autovehiculelor de epoca.

Bosch Automotive Tradition are acces la o gama de peste 58.000 de piese de schimb de la fabricile Bosch din toata lumea si poate asigura astfel furnizarea de piese de schimb Bosch originale pentru autovehiculele de epoca. Mai mult, prin achizitia Koller & Schwemmer, pompa mecanica de injectie de benzina face parte, din nou, din gama de produse Bosch. In situatiile in care nivelul stocurilor nu acopera cererea mare pentru o anumita piesa de schimb, Bosch Automotive Tradition analizeaza fezabilitatea conceptelor de reparare sau de reproducere conform specificatiilor originale – o metoda exemplificata de acumulatorul clasic. In plus, depozitarea adecvata pe termen lung sau continuarea productiei si dupa finalizarea productiei de serie garanteaza disponibilitatea continua a pieselor de schimb mai vechi. Informatii despre gama actuala de piese reproduse si piese de schimb sunt disponibile pe pagina www.automotive-tradition.com. Piesele de schimb sunt disponibile la comerciantii en gros, la service-urile auto Bosch, pe www.partbob.com sau la diviziile de modele clasice ale producatorilor de autovehicule.

Bosch Automotive Tradition ajuta pasionatii de autovehicule clasice si retro sa gaseasca piesele de schimb adecvate folosind o baza de date extinsa cu informatii online. Sunt disponibile peste 50.000 de documente ce pot fi descarcate gratuit din meniul „Knowledge” (Informatii) la adresa www.automotive-tradition.com. Documentele pot oferi raspunsuri la intrebari legate, de exemplu, de demarorul instalat initial pe un autovehicul sau de autovehiculele pentru care a fost folosit un anumit controller si pot oferi si informatii despre piesele de schimb alternative care pot fi utilizate. Admiratorii autovehiculelor clasice utilizeaza intensiv aceasta baza de date, ceea ce face ca gama de documente disponibile sa fie extinsa in mod constant.

Magazinul online www.partbob.com ofera piese de schimb rare si componente scoase din productie, dar si gama Bosch pentru autovehiculele clasice. Proprietarii de autovehicule retro si clasice pot utiliza, de asemenea, serviciile de reparatii „1:1 REMAN” prin intermediul magazinului online. Acest serviciu este disponibil exclusiv prin intermediul magazinului si ofera reparatii pentru o gama larga de piese si componente originale Bosch, cum ar fi distribuitoarele de carburant K-Jetronic si regulatoarele de incalzire si senzorii de presiune ai camerei de admisie D-Jetronic. Bosch Automotive Tradition garanteaza calitatea, gama de produse si partenerii oferiti si asigura procesarea rapida si fara probleme a comenzii.

Bosch Automotive Tradition ofera o gama de sesiuni de instruire cu privire la sistemele Bosch mai vechi, oferind participantilor oportunitatea de a dobandi cunostinte practice direct de la producator. Proprietarii de autovehicule retro si clasice care sunt si admiratori ai tehnologiei, precum si angajatii service-urilor auto care doresc sa-si sporeasca cunostintele pot lua parte la sesiuni speciale de instruire in domeniul sistemelor D, K/KE si L-Jetronic si al sistemelor de aprindere Bosch. Gama Bosch se extinde in permanenta. Mai multe informatii se afla pe pagina de internet www.automotive-tradition.com. Seminariile se  organizeaza la service-urile auto Bosch ce poarta sigla Classic Service, ce atesta faptul ca detin cunostinte specializate pentru repararea autovehiculelor de epoca. Aceste service-uri auto apartin unei retele care cuprinde in prezent 55 de companii partenere Bosch din Germania, Austria si Elvetia. Pe pagina de Facebook a Bosch Classic Division, www.facebook.com/automotive.tradition se pot gasi informatii care acopera toate aspectele din domeniul autovehiculelor clasice. Exista, de asemenea, un buletin informativ gratuit care este disponibil pe pagina www.automotive-tradition.com.

Distribuie acest articol!