Noul BMW X3 - primele informatii oficiale
11.02.2014
        
Distribuie acest articol!   

In 2003, prin lansarea gamei X3, BMW a creat noul segment Sports Activity Vehicle (SAV) de clasa medie. Aceasta inseamna ca, de peste 10 ani, BMW X3 a stabilit etalonul in ceea ce priveste performantele sportive, a agilitatii robuste, toate in combinatie cu un nivel redus al consumului si emisiilor. Toate aceste calitati au insemnat ca vanzarile totale ale modelului au depasit un milion de unitati. Inca de la lansarea in 2010, a doua generatie BMW X3 si-a aparat cu succes pozitia de lider, remarcandu-se acum si prin versatilitate si spatiu interior best in class.

Acum, noul BMW X3 este pregatit sa-si consolideze avansul in segmentul sau. Lansarea noului model marcheaza premiera mondiala a doua motorizari diesel cu 4 clindri in linie. Acestea imbunatatesc performantele dinamice si reduc emisiile poluante pentru cele mai populare versiuni BMW X3. Iar designul exterior si interior ale noului BMW X3 dezvaluie modificari de ordin stilistic si confera mai multa profunzime caracterului practic al automobilului, cu solutii de detaliu care raspund cerintelor clientului.

Noul BMW X3 se distinge printr-o imagine mai puternica datorita noilor faruri circulare duble cu design modificat (farurile LED sunt optionale), o grila a radiatorului mai atractiva, noi bare fata si spate, precum si oglinzi retrovizoare cu semnalizatoare integrate. Interiorul noului BMW X3 este definit de un nivel superior al calitatii si exclusivitatii. Aplicatiile cromate, consola centrala cu sistem optional de control al aerului conditional in finisare "high-gloss black-panel" si noile suporturi de pahare, cu capac glisant, din consola centrala, subliniaza aspectul premium al automobilului dar și preocuparea pentru caracterul practic. Noile culori pentru exterior, designul tapiteriei, benzile decorative pentru interior si jantele din aliaj usor permit o personalizare si mai rafinata. Totodata, noul pachet de echipare xLine permite clientilor sa accentueze si mai mult caracterul dinamic si robust al BMW X3. Functionalitatea remarcabila a modelului BMW X3 este imbunatatita si mai mult de functia Smart Opener pentru hayonul automat si pachetul de stocare (ambele optionale).

Noul BMW X3 este disponibil inca de la lansare cu o varietate de patru motoare diesel si trei pe benzina, cu puteri cuprinse intre 150 CP si 313 CP. Propulsoarele revolutionare, echipate cu tehnologia BMW TwinPower Turbo, garanteaza performante remarcabile combinate cu un consum redus si indeplinesc standardele EU6 privind emisiile.

Distribuie acest articol!