De sapte ani, Dacia descinde la Gopo
24.03.2014
        
Distribuie acest articol!   

„Sustinem valorile care trec testul timpului” este mesajul pe care Dacia il transmite anul acesta la Gala Premiilor Gopo. Dacia descinde pentru al saptelea an la evenimentul care recompenseaza talentul si valorile cinematografiei romanesti, cu o flota de 8 masini compusa din modelele Duster, Sandero, Sandero Stepway, Logan, Logan MCV si Lodgy. Actori, regizori, producatori si alte personalitati ale lumii filmului romanesc vor sosi la gala, in Dacia. Cele 8 masini care vor transporta invitatii la eveniment vor imbraca haina festiva cu identitatea dedicata parteneriatului.

„Filmul romanesc a trecut demult granitele tarii, prin premiile obtinute la festivaluri importante din Europa. Dacia este marca europeana care a crescut cel mai mult in ultimii ani, in vanzari si imagine. Jucam, asadar, in doua industrii care au in comun recunoastere internationala, iar asocierea cu premiile industriei de film romanesc este cu atat mai fireasca”, a declarat Anca Oreviceanu, director de comunicare Dacia.

"Dacia este un brand romanesc autentic care aduce constant bucurie romanilor, la fel cum, de 10 ani, incearca sa o faca si cinematografia romaneasca. Prin urmare, parteneriatul dintre Dacia si Premiile Gopo, care, iata, anul acesta implineste 7 ani, mi se pare logic si firesc. Nu vad cum ar putea fi altfel. Tot ce sper e ca lucrurile sa nu se schimbe si sa ramanem impreuna multi ani de-acum inainte", a declarat Tudor Giurgiu, Presedintele Asociatiei pentru Promovarea Filmului Romanesc (APFR), organizatorul galei.

Gala Premiilor Gopo, la care sunt asteptati in jur de 800 de invitati, are loc astazi, la Opera Romana, si va fi transmisa in direct de Pro Cinema. Dacia se afla pe afisul Galei in calitate de sponsor incepand din 2008. Asocierea cu Gala Premiilor Gopo este unul dintre parteneriatele strategice si de lunga durata ale Dacia, prin care compania sustine valorile romanesti.

Distribuie acest articol!