Toate "Legendele" Bugatti s-au vandut!
01.03.2014
        
Distribuie acest articol!   

Pentru apropiatul eveniment expozitional de la Geneva, Bugatti a pregatit o noua editie speciala Veyron, din seria de succes "Legendele Bugatti". Reamintim, este vorba de o serie foarte limitata, de sase variante, fiecare produsa in doar trei exemplare. Fiecare editie evoca o figura ilustra din istoria marcii, in motorsport. Toate aceste exemplare exclusiviste se baseaza pe Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse, cel mai rapid cabriolet de serie din lume.

La Geneva 2014, Bugatti va prezenta a patra "Legenda", un tribut adus cehoaicei Elizabeth Junek. La volanul unui Bugatti, ea a castigat celebrul Grand Prix de la Nurburgring, in 1927.

Succesul acestei serii restranse se explica tocmai prin exclusivitatea ei, clientii fiind foarte interesati sa cumpere o raritate Bugatti. De altfel, Wolfgang Schreiber, presedintele Bugatti Automobiles S.A.S., a anuntat ca toate exemplarele produse pana acum in seria "Legendelor" au fost vandute. Este vorba de trei editii (Jean-Pierre Wimille, Jean Bugatti si Meo Constantini), deci noua exemplare in total, fiecare achizitionat la pretul de circa 2,2 milioane de euro fara taxe.

Distribuie acest articol!