Volvo Concept Estate
02.03.2014
        
Distribuie acest articol!   

Volvo se foloseste de Salonul de la Geneva pentru a lansa inca un concept ce integreaza noul cod stilistic al marcii. Se numeste Concept Estate, iar primele imagini au fost date publicitatii insotite de un scurt film de prezentare.

Concept Estate se prezinta sub forma unui shooting brake, o arhitectura foarte la moda acum, mai ales printre constructorii premium. In cazul de fata, pentru cunoscatori trimiterea este foarte clara, la fascinantul Volvo P1800 ES, produs la inceputul anilor 70, dar care a ramas in inimile multora, chiar si astazi.

Din punct de vedere stilistic, Volvo Concept Estate este destul de apropiat de XC Coupe, conceptul prezentat la inceputul anului, in cadrul Salonului de la Detroit (vezi link-ul de mai jos). In timp ce spatele este foarte reusit, partea laterala pare sa lase loc si la alte posibile interpretari, ulterioare.

In ceea ce priveste mecanica, ramane sa aflam, la deschiderea Salonului de la Geneva, daca si acest concept se conformeaza tendintei actuale de la Volvo, de trecere la motorizarile in 4 cilindri.

Distribuie acest articol!