Avalansa de noutati, la Alfa Romeo
10.04.2014
        
Distribuie acest articol!   

Noul grup FIAT Chrysler Automobiles (FCA) isi doreste relansarea marcii Alfa Romeo, iar in acest scop are in vedere aparitia a nu mai putin de sapte modele noi, pana in 2018. Cei din vaful FCA cred cu tarie in potentialul Alfa Romeo si intentioneaza sa readuca in ofensiva legendarul brand italian.

Campania de recuperare a gloriei apuse a inceput cu spectaculosul 4C, unul dintre modelele emblematice ale anului trecut si castigator al titlului de Cea Mai Frumoasa Masina a Anului 2013. Acesta este insa doar inceputul! Grupul italo-american are planui marete, noile modele avand rolul de a multiplica de cinci ori vanzarile Alfa, astfel incat sa ajunga la 500.000 pe an, in 2018.

Printre noutati este asteptat un cabrio, in 2016, versiunile berlina si break Giulia in 2017 si noua Alfetta, in 2018, de asemenea berlina si break. La toate acestea se vor adauga si doua SUV-uri, cel compact in 2017 si cel de dimensiuni mai mari in 2018.

Noul plan strategic al grupului FIAT Chrysler Automobiles se va concentra, in anii ce urmeaza, pe relansarea Alfa Romeo. Este un obiectiv ambitios, de a-i reda o imagine stralucitoare, asa cum merita Alfa Romeo si asa cum a promis deja administratorul delegat al FCA, Sergio Marchionne.

Distribuie acest articol!