BMW la Salonul de la Beijing 2014
23.04.2014
        
Distribuie acest articol!   

Cu numeroase premiere pentru piata asiatica si cea din China, BMW vine la editia din acest an a Salonului International Auto de la Beijing (20-29 aprilie 2014) pentru a prezenta o varietate de modele care deschid segmente complet noi de piata.

In cadrul Salonului Auto de la Beijing, premierele pentru piata din Asia sunt noul BMW X4 (foto sus), primul Sports Activity Coupe din segmentul premium al clasei medii, BMW Seria 2 Active Tourer, un automobil complet nou pentru clasa compacta, care pune accentul pe functionalitatea spatiului, si BMW Seria 4 Gran Coupe, un nou coupe cu patru usi in segmentul premium al clasei medii.

De asemenea, alte doua modele se vor afla la prima aparitie pe piata din Asia: noile BMW M3 Sedan si BMW M4 Coupe. BMW Seria 7 Horse Edition (foto jos) vine cu accente elegante in Anul chinezesc al Calului. Versiunea cu ampatament lung a sedanului de lux dispune de finisare in nuante BMW Individual si de pachetul sportiv M, toate acestea completate de detalii interioare de calitate deosebita.


Modelele de serie BMW i se vor afla la prima lor aparitie pe piata din China: inovatorul BMW i3 si avangardistul automobil sport BMW i8.

Distribuie acest articol!