Volkswagen Touareg facelift, la Beijing
17.04.2014
        
Distribuie acest articol!   

Lansata in 2010, actuala generatie a SUV-ului de mari dimensiuni Volkswagen Touareg a ajuns la momentul revizuirii de la mijlocul duratei de productie. Versiunea facelift va fi dezvaluita in premiera mondiala zilele acestea, in cadrul Salonului Auto de la Beijing.

In principal, Touareg facelift este mai impozant si mai putin gurmand. Partea frontala a suferit modificari importante – proiectoare noi bi-xenon de serie si un calandru cu patru baghete cromate. Parasocul a  fost redesenat, prizele de aer fiind optimizate, in timp ce masivitatea SUV-ului este accentuata intr-un mod foarte inspirat. Si spatele a fost tratat la fel, cu linii orizontale pronuntate si un nou difuzor. La acestea se adauga cinci noi culori pentru caroserie (in total, acum sunt disponibile 20 de nuante) si noi modele de jante.

Noile motorizari diesel sunt mai eficiente, cele doua V6 fiind conforme cu normele Euro 6. Varianta V6 TDI de 204 CP are un consum mediu declarat de 6,6 litri/100 km, iar cea de 258 CP are consumul de 6,8 litri/100 km. Variantele V8 TDI de 340 CP si hibridul care combina un V6 TSI cu un propulsor electric (380 CP in total) au caracteristicile neschimbate.

Noul Touareg se va lansa pe piata in vara acestui an, insa preturile nu au fost anuntate inca. Ulterior isi va face aparitia si varianta sportiva R-Line.

Distribuie acest articol!