BMW si-a lansat programul de motorsport pentru 2014
02.05.2014
        
Distribuie acest articol!   

BMW Motorsport a realizat un show spectaculos cu ocazia lansarii programului sau de motorsport pentru sezonul 2014, totul in fata angajatilor de la uzina BMW din Munchen (Germania) si a fanilor de la BMW Welt. Cu o saptamana inainte de cursa de deschidere a stagiunii DTM ce va avea loc la Hockenheim (Germania), BMW Motorsport a folosit evenimentul pentru a prezenta publicului cele opt exemplare BMW M4 DTM si pilotii acestora. Angajatii si fanii au fost incantati si de aparitiile modelelor BMW Z4 GT3 si noul BMW M235i Racing, ambele destinate curselor de anduranta. Fara indoiala, punctul culminant al zilei a fost reprezentat de momentele de pilotaj oferite de pilotii oficiali BMW in fata asistentei entuziasmate. Martin Tomczyk (Germania) a efectuat mai multe tururi demonstrative cu BMW M4 DTM, spre incantarea spectatorilor, in timp ce Dirk Werner (Germania) a demonstrat puterea de care dispune BMW Z4 GT3. Andy Priaulx (Marea Britanie) si Alexander Mies (Germania / pilot BMW Junior) au pilotat BMW M235i Racing.

"Este fantastic sa vezi atat de multi spectatori la lansarea programului nostru de motorsport pentru 2014", a declarat directorul BMW Motorsport, Jens Marquardt. "Am fost foarte incantati de reactia pozitiva a fanilor atunci cand am organizat prima data acest eveniment, anul trecut. Am impresia ca in acest an au fost si mai multi fani decat in 2013. Acest lucru ne face o deosebita placere, pentru ca fanii sunt o componenta importanta in activitatile noastre din motorsport".


Programul a inceput de dimineata, la uzina BMW, unde mii de angajati BMW au avut oportunitatea de a vedea masinile de curse BMW si de a-i intalni personal pe pilotii oficiali BMW. BMW M4 DTM, BMW Z4 GT3, BMW M235i Racing si BMW M4 Coupe DTM Safety Car au parcurs primele tururi ale zilei chiar pe aleile uzinei.

De la uzina BMW, pilotii BMW au condus masinile de curse pe drumurile publice pana la BMW Welt, unde fanii ii asteptau cu nerabdare. Dupa mai multe tururi demonstrative spectaculoase in fata BMW Welt, acestia au intrat in cladire pentru continuarea showului, punctul de maxim interes fiind prezentarea celor opt BMW M4 DTM si a pilotilor. Dupa aceea, cei opt piloti au stat la dispozitia fanilor, dand numeroase autografe si realizand fotografii cu cei prezenti.

Distribuie acest articol!