Retro American Muscle Cars - expozitie inedita de automobile istorice americane
15.05.2014
        
Distribuie acest articol!   

Expozitia automobilelor istorice americane reuneste cele mai admirate modele de masini, a caror popularitate a depasit de mult granitele Statelor Unite. Automobilele  vor putea fi admirate in cele mai mici detalii sambata, 31 mai, in spatiul generos al parcarii Bucuresti Mall.

Peste 50 de automobile vor fi expuse in cadrul Retro American Muscle Cars si dintre acestea nu vor lipsi marcile reprezentative ale industriei auto din Statele Unite: Chevrolet Impala 1966, Ford Mustang Fastback 1967, Dodge Charger 1969, Dodge Challenger 1974, Chevrolet Corvette C3 1982, alaturi de multe alte modele de masini deosebit de spectaculoase. Principala atractie va fi cu siguranta Ford Mustang Fastback model 1967, o masina legendara de care si-au legat numele actori celebri precum Steve McQueen in Bullitt (1968) sau Nicholas Cage si Angelina Jolie in Gone in 60 seconds (2000).

Pasionatii de masini impreuna cu toti cei care vor sa priveasca de aproape aceste automobile devenite adevarate simboluri americane, sunt asteptati sambata, 31 mai, in parcarea Bucuresti Mall, intre orele 16,00-23,00. „Este primul eveniment de acest gen organizat in Romania si ne bucuram sa oferim vizitatorilor posibilitatea de a cunoaste povestile unora dintre cele mai faimoase modele de masini americane”, a declarat Florian Marin, vicepresedinte al Retromobil Club Romania, unul dintre organizatorii evenimentului. Alaturi de Retromobil Club Romania s-au mai implicat in organizarea acestui eveniment Bucuresti Mall si Game World Romania. Accesul vizitatorilor este gratuit si se poate face din Calea Vitan sau din Calea Dudesti.

Distribuie acest articol!