Volkswagen ar putea lansa o familie de modele Beetle
07.05.2014
        
Distribuie acest articol!   

Publicatia germana Autobild sustine ca Volkswagen va dezvolta o gama complet noua, derivata din modelul Beetle. Va fi o familie de modele neo-retro, care va face referire la un simbol din istoria VW, asa cum a procedat MINI sau FIAT, cu noul 500.

Din noua familie ar putea face parte si un monovolum, cu trimitere la un alt model VW emblematic, Bulli. De altfel, in martie 2011, la Geneva, constructorul german a prezentat un concept Bulli, lasand sa se inteleaga ca ia in calcul ideea lansarii unui Combi Beetle modern. In ciuda feedback-ului excelent de la acea vreme, peste proiect s-a asternut linistea.

Noua familie Beetle ar urma sa se lanseze in 2019, conform celor de la Autobild. Informatia trebuie luata insa cu rezerve, avand in vedere termenul destul de indepartat, ceea ce face ca pe parcurs sa poata interveni multe schimbari. Insa, ca sa redam pana la capat stirea din Autobild, se vorbeste si despre o versiune sportiva Beetle (300 CP pe benzina sau 184 CP diesel, preluat de pe Golf GTD) si un Beetle "crossover" derivat din conceptul Dune, prezentat in ianuarie, la Detroit.

Distribuie acest articol!