Facelift pentru Citroen DS3
01.06.2014
        
Distribuie acest articol!   

Citroen a prezentat o versiune usor revizuita a citadinei sale premium, DS3. Principalele noutati vizeaza un noul look frontal, motoare diesel mai economice si lista de echipamente imbogatita.

Cu peste 300.000 de exemplare vandute, DS3 este o reusita. Si cum se implinesc in curand cinci ani de la aparitie, iata ca versiunea revizuita este gata sa duca mai departe cariera de succes.

Noul DS3 nu are calandrul "DS Wings", afisat de conceptele Numero 9 si Wild Rubis, conservandu-si aspectul frontal deja cunoscut. In schimb, noutatile vizeaza „semnatura” luminoasa, cu farurile care asociaza lumina LED cu cea pe baza de xenon.

DS3 are noi posibilitati de personalizare, culminand cu „Irresistible Paris”, care evoca o serie de monumente emblematice din capitala Frantei.

Gama de motoare diesel a fost revizuita radical. Noul DS3 dispune de noul BlueHDI de 100 si 120 CP, echipat cu modulul SCR, o tehnologie care reduce drastic emisiile. Astfel, DS3 BlueHDI 100 emite doar 79 g/km de C02 si are un consum mediu de 3,0 litri/100 km. Amatorii motoarelor pe benzina pot alege noul e-VTi de 82 CP, cu cutie automata ETG. De asemenea, sunt disponibile versiunile THP 155 si Racing de 207 CP.

Distribuie acest articol!