Renault isi innoieste gama pana in 2016
17.06.2014
        
Distribuie acest articol!   

Planurile Renault prevad, pentru viitorul pe termen scurt, revitalizarea gamei prin lansarea unor modele noi, precum si diversificarea acesteia, la orizontul anului 2016. Renault spera sa (re)devina astfel al doilea constructor auto generalist din Europa.

Ofensiva noutatilor a inceput cu a treia generatie Twingo, care dispune de o arhitectura schimbata radical, cu motorul amplasat in spate si cu un look cu trimitere la legendarul R5. Va urma, pe lista noutatilor, Renault Trafic, asteptat pentru la toamna.

Cele mai asteptate noutati vor fi insa noile Megane si Scenic. De asemenea, este preconizat un inlocuitor pentru Laguna, actuala generatie fiind lansata in 2007. insa s-ar putea ca la viitoarea generatie, asteptata pentru 2016, sa se renunte la numele Laguna. De asemenea, inlocuitorul monovolumului Espace, anticipat de concept-car-ul Initiale Paris, face parte din planurile Renault.

Nu in ultimul rand, Renault si-a anuntat deja intentia de a lansa o gama completa de modele crossover. Urmatoarea noutate in acest sens va fi, dupa toate probabilitatile, un model situat in gama deasupra lui Captur.

Distribuie acest articol!