BMW M4 - drifturi reale, pe un portavion virtual
09.07.2014
        
Distribuie acest articol!   

Intr-un video promotional, BMW M4 evolueaza in forta pe un circuit inedit, amenajat la bordul unui… portavion de lupta. Sportivitatea noului M4 este pusa in evidenta prin scartaitul de anvelope si virajele negociate la limita, acestea fiind ingredientele de succes ale filmului realizat de BMW Canada.

Fara indoiala, nota de originalitate a acestui film, cea care va face sa se vorbeasca mult si bine despre el, o constituie locul ales pentru evolutia bolidului – tocmai puntea principala a unui portavion. De fapt, locul de desfasurare este unul virtual, la care designerii au avut ceva de lucru pentru a transpune evolutia masinii in "decorul pe apa"! Insa rezultatul muncii lor este unul de exceptie, dupa cum va puteti convinge urmarind filmul de mai jos.

In fine, cateva cuvinte despre masina. Reamintim, M4 este un urmas (cu doua usi) al lui M3, acest din urma apelativ fiind pastrat acum pentru versiunea sedan cu 4 usi. In ambele cazuri, motorizarea este asigurata de un twin-turbo cu 6 cilindri in linie de 3,0 litri, ce dezvolta 431 CP. Suficient pentru o acceleratie 0-100 km/ora in 4,3 secunde si viteza maxima de 305 km/ora.

Foto: captura YouTube.com

Distribuie acest articol!