BMW Seria 2 - preturile pentru Romania
28.07.2014
        
Distribuie acest articol!   

Aparitia BMW Seria 2 Active Tourer reprezinta extinderea portofoliului BMW intr-un segment cu un potential de crestere important in urmatoarea perioada. Active Tourer – cel de-al doilea membru al noii game Seria 2, dupa versiunea Coupe – vine cu o interpretare sportiva a segmentului din care face parte. BMW Seria 2 Active Tourer deschide oportunitatea de a atrage un grup tinta de clienti absolut nou pentru BMW, care pun accent pe spatiul interior si caracterul practic, dar doresc sa beneficieze si de valentele sportive ale marcii.

Noul model este pregatit pentru debut in luna septmebrie, in trei versiuni de motorizare:
– 218i, motor de 1,5 litri, 3 cilindri, 136 CP – 22.400 euro fara TVA
– 225i, motor de 2 litri, 4 cilindri, 231 CP – 30.100 euro fara TVA
– 218d, motor de 2 litri, 4 cilindri, 150 CP – 24.700 euro fara TVA

„Seria 2 Active Tourer este un model deosebit de important pentru marca. La nivel global, studiile companiei au aratat ca segmentul compact are cel mai mare potential de crestere pe termen mediu pentru piata premium.  In acelasi timp, noul model are potentialul sa deschida BMW catre un grup absolut nou de clienti, cu impact pozitiv pentru toata gama de modele a marcii”, a explicat Cristian Vlasin, sales manager BMW Group Romania.


BMW are o lunga traditie de deschidere a noi nise care au rescris succesul marcii si au transformat imaginea acesteia. Asa cum gama BMW M a redefinit perceptia de sportivitate in segmentul premium si familia BMW X a schimbat viziunea asupra modelelor SUV, BMW Seria 2 Active Tourer deschide un nou capitol important in istoria marcii.

Cu o lungime de 4.342 mm, o latime de 1.800 mm si o inaltime de 1.555 mm, modelul combina dimensiunile compacte de la exterior cu un spatiu interior generos, ceea ce il face perfect pentru a indeplini numarul tot mai mare de provocari ridicate de mobilitatea urbana.

Noul model este echipat exclusiv cu noua generatie de motoare cu 3 si 4 cilindri care dispun toate de tehnologia BMW TwinPower Turbo. Suplimentar, pachetul vast de masuri BMW EfficientDynamics si conectivitatea extinsa oferita de BMW ConnectedDrive sunt elemente ce formeaza o experienta a condusului axata pe combinatia unica a marcii de performanta si eficienta.

Distribuie acest articol!