Cel mai avansat sistem de parcare, importat si in Romania
31.07.2014
        
Distribuie acest articol!   

Digi4Park, cel mai avansat sistem de parcare existent pe piata auto, este importat pentru prima data in Romania de catre compania Edotec. Pe langa faptul ca este primul kit de parcare aftermarket care opereaza cu senzori digitali, Digi4Park prezinta multiple alte avantaje. Iata cateva dintre acestea: ruleaza pe sistem CAN BUS sau mod universal; dispune de cel mai avansat sistem de operare; are un model de senzor de doar 12 mm; se activeaza si dezactiveaza automat, dar dispune si de buton de activare manuala a senzorilor; LED display profesional – optional; senzori similari cu produsele originale din fabrica. Mai mult decat atat, este compatibil cu toate modelele de automobile.

”Suntem foarte entuziasmati sa putem oferi conducatorilor auto cel mai avansat sistem de parcare existent pe piata la ora actuala. Speram ca, pe viitor, sa putem contribui la dezvoltarea industriei auto din Romania si cu alte produse high-tech”, a declarat Ionut Matei, general manager Edotec Romania.

Edotec Romania activeaza in industria ICE (In Car Entertainment) din anul 2009. Compania urmareste introducere pe piata romaneasca a ultimelor tehnologii multimedia din domeniul auto, atat pentru calitate, dar mai ales pentru marirea gradului de confort si accesibilitate in autoturism.

Distribuie acest articol!