Mio MiVue 568 Touch - camera cu GPS si alerte radar actualizate pe viata
26.08.2014
        
Distribuie acest articol!   

Mio Technology, unul dintre cei mai renumiti producatori  de dispozitive GPS la nivel mondial, lanseaza pe piata locala MiVue 568 Touch, camera video cu touch screen, GPS incorporat si care anunta soferii de apropierea de camerele de supraveghere amplasate pe traseu.

Mio MiVue 568 Touch dispune de un ecran tactil de 2,5 inch si de un receptor GPS incorporat care permite urmarirea traseelor. Mai mult, acesta inregistreaza secvente video, directia, viteza, precum si coordonatele geografice si le sincronizeaza cu Google Maps. Noul model din gama MiVue semnaleaza locurile unde sunt amplasate camerele video atat vizual cat si sonor, indicand pe ecran viteza curenta a autovehiculului, limita legala, precum si distanta ramasa pana la respectivul punct de supraveghere. Utilizatorii au posibilitatea de a-si actualiza gratuit baza de date, pe toata durata de functionare a camerei video Mio MiVue 568 Touch.

Suportul rotativ de montare a produsului ajuta la reglarea camerei la unghiul dorit, precum si la colectarea dovezilor video intr-un timp scurt, astfel incat sa poata fi inregistrata orice miscare din jurul automobilului.


Mio MiVue 568 Touch are o dimensiune a diafragmei de F1.8 care permite sa intre mai multa lumina. Acest lucru duce la inregistrari mai clare chiar si in conditii de luminozitate scazuta.

Camera cu unghi larg, de 130 grade, va inregistra clipurile video la o rezolutie Full HD (1920X1080p la 30 fps). Fisierele comprimate cu ajutorul tehnologiei H.264 ofera o calitate excelenta a imaginii la o dimensiune redusa.

Senzorul G integrat, cu 3 axe, inregistreaza directiile de deplasare pe o diagrama cu unde. Aceasta va arata punctul de provenienta si forta impactului, chiar si in cazul unei coliziuni auto din spate, devenind astfel martorul ocular de incredere in relatia cu asiguratorul. Mai mult, atunci cand senzorul de soc va depista o modificare neasteptata a miscarii autovehiculului, Mio MiVue 568 Touch va inregistra evenimentul, iar clipul rezultat va fi protejat de stergerile accidentale.


Dupa conectarea dispozitivului la computer, vor putea fi analizate directia de mers si datele rezultate in urma unei eventuale coliziuni. De asemenea, soferii pot comuta de la modul inregistrare la cel foto pentru a putea realiza fotografii ale exteriorului masinii si pentru a evidentia eventualele dovezi ale impactului. Imaginile astfel rezultate vor include si coordonatele GPS, care sa permita elucidarea circumstantelor producerii unui accident.

Dupa introducerea cheii in contactul autovehiculului, Mio MiVue 568 Touch va porni automat si va incepe inregistrarea, cu conditia sa fie asigurata alimentarea continua a echipamentului. Atunci cand memoria cardului introdus se umple, functia de filmare ciclica va sterge din clipurile si imaginile neprotejate pentru a oferi inregistrare continua.

Mio Mivue 568 Touch integreaza functia Parking Mode, pentru o supraveghere continua a locului unde este parcat autoturismul. La detectarea oricarei miscari in raza senzorului, dispozitivul va incepe inregistrarea automat. In plus, soferii pot opta pentru  modul de inregistrare continua, functie disponibila la conectarea kit-ului optional de alimentare constanta.

 

Distribuie acest articol!