Unicat: Bugatti Veyron 1 of 1
20.08.2014
        
Distribuie acest articol!   

Pe langa exemplarele din seria "Legendelor", Bugatti a prezentat la editia din acest an a concursului de frumusete de la Pebble Beach si un Veyron unicat. Este vorba de un Grand Sport Vitesse supranumit "1 of 1", destinat unui client din Singapore.

Acest unicat vopsit in galben si negru face trimitere la o serie de alte modele din istoria marcii care au fost vopsite la fel, precum Type 41 Royale, Type 55 sau Type 44. Acesta din urma a fost scos special pentru aceasta ocazie din muzeul Peter Mullin din Oxnard (California) si expus alaturi de acest Veyron 1 of 1 in golful Pebble Beach.

Printre cele cateva solicitari speciale venite din partea proprietarului se numara si aplicarea initialelor numelui sau, PL, pe caroserie. Combinatia de culori este continuata la interior, dominat de pielea neagra si elementele din fibra de carbon, care contrasteaza cu logo-urile si cusaturile realizate cu galben. Scaunele au preluat, la randul lor, cateva elemente de design de la batranul Bugatti Type 35.

Daca va intrebati cat costa o astfel de "distractie", va putem da doar un indiciu: pretul mediu cu care Bugatti vinde modelul Veyron depaseste 2 milioane de euro! Aici intra, desigur, si optiunile extravagante ale clientilor.

Distribuie acest articol!