Noua linie DS, expusa la Salonul de la Paris
26.09.2014
        
Distribuie acest articol!   

Salonul Auto de la Paris isi va deschide portile cat de curand, fiind o ocazie perfecta pentru a atrage atentia publicului asupra lansarii impresionante a brandului DS. Linia DS se distinge cu usurinta, gratie stilului unic, rafinamentului fiecarui detaliu, materialelor luxoase si tehnologiei inovatoare. Standul DS din cadrul Salonului Auto de la Paris, va capata un rafinament aparte gratie celor doua concept car-uri dezvaluite presei in decursul acestei luni.

DIVINE DS, o veritabila creatie si o prefigurare a viitorului marcii. Un autovehicul compact cu patru usi, infrumusetat de liniile fluide evidentiate de elementele grafice. Exteriorul distinctiv al DIVINE DS este completat de interiorul infrumusetat de elementele combinate original, astfel incat, sa denote spiritul avangardist si rafinamentul DS. Acest concept car, da frau liber creativitatii si propune un nou concept in materie de design “hypertypage”, adica fiecare vehicul vine cu trei ambiante interioare unice, fascinante care pot fi schimbate. Conceptul denota obiectivul principal al DS, acela de a oferi clientilor un autovehicul care sa se plieze perfect personalitatii lor.

Noul brand frantuzesc, nascut la Paris, DS isi face debutul in cadrul Salonului Auto de la Paris. Lansat oficial la 1 iunie anul acesta, obiectivul DS este clar: sa pozitioneze industria auto frantuzeasca printre primii constructori de automobile premium. Vor fi prezentate concept car-urile DIVINE DS si DS 3 INES DE LA FRESSANGE PARIS, care prefigureaza viitorul marcii. De asemenea, vor fi expuse si cele mai noi modele, DS 3 si DS 3 CABRIO cu o noua semnatura luminoasa si noi servicii conectate. Vizitatorii standului DS vor pasi in universul DS, caracterizat de rafinamentul, tehnologia si eleganta marcii.

DS3 INES DE LA FRESSANGE PARIS CONCEPT se distinge prin eleganta, rafinament si modernitate. Nuanta satinata Ink Blue, pavilionul stralucitor Black Onyx, si jantele diamantate Aphrodite pe 17 inch, confera conceptului un plus de stil – munca artizanala a Centrului de Design si Ines de la Fressange Paris – imprumuta imaginea femeii pariziene, indraznete, foarte la moda. Pe langa noua semnatura luminoasa, DS 3 atrage privirile gratie carcaselor oglinzilor Ines Red, la care se adauga multiplele variante de personalizare. Interiorul este pur si simplu impresionant, gratie tapiteriei din piele Blue Granite si a cusaturilor cu alb incoronate de plansa de bord Ines Red. Un concept car indraznet, ce inglobeaza rafinamentul parizian oferind un potential infinit de personalizare a DS 3.

Pe langa aceste doua concept car-uri ce prefigureaza viitorul DS, vizitatorii au posibilitatea de a patrunde in universul marcii, sa redescopere automobilele care i-au asigurat succesul de astazi, precum si sa descopere ultimele produse si echipamente, inclusiv noile servicii online DS CONNECT. Acestea includ: MyDS Scan, aplicatie disponibila pe smartphone care foloseste recunoasterea vizuala pentru operarea mai usoara a autovehiculului; DS Connect Box, un sistem dezvoltat pentru smartphone-uri care furnizeaza informatii cu privire la utilizarea autovehiculului. DS Connect Box imbunatateste de asemenea siguranta oferind servicii de asistenta localizata si apelul de urgenta.

 

Distribuie acest articol!